מבשלים את הספר: סלט סלק קלוי עם רוטב אגוז וטוגנים גבינה
אם יש לך מלח, עלי טרגון, שאלוט, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט ימי ראשון: סלט תרד תות עם רוטב פופיזיד פשוט + בגידה ספר בישול, סלט סלק קלוי עם תפוזים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו לבשל את הספר: מרק סלק עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים חתיכת רדיד אלומיניום כ 12 אינץ ' מרובע. על מחצית הכיכר, מניחים את הסלק, 2 כפות שמן זית, מים, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. מקפלים את הצד השני של הנייר כדי לכסות את הסלק, ולאטום את כל הקצוות בחוזקה כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
8 (U-12) שרימפס
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים את החבילה על תבנית אפייה, מעבירים אותה לתנור ומבשלים עד שהסלק רך, כ -45 דקות. (הסלק נעשה כאשר סכין הקילוף מוכנס בקלות לאמצע.)
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את החבילה מהתנור והנח אותה בצד, סגורה, במשך כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את הסלק מחבילת נייר הכסף. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לשפשף את העור, באמצעות מגבת נייר. חותכים את הסלק לסיבובים עבים 1/4 אינץ ' (השתמש במנדולינה אם יש לך אחד), ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מנדולינה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מערבבים את החומץ, שאלוט, דבש, חרדל, הנותרים 1/4 כפית מלח, ונותר 1/8 כפית פלפל בבלנדר, ומערבבים היטב. בעוד הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב, מיזוג עד ויניגרט הוא emulsified.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
להעביר את הרוטב לקערת ערבוב, ומערבבים אגוזי מלך וtarragon.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
8
מניחים את שן הארי ירקות ואת chard בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שן הארי ירוק
Chard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
יוצקים 2 כפות (או יותר לפי הטעם) של ההלבשה על הירוקים, ומתבשלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. זרוק למעיל. בקערת ערבוב נפרדת, לזרוק את סלק פרוס ב 1 כף של ההלבשה, ואת העונה עם קמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
10
מחלקים את הירוקים בין ארבעה לשישה צלחות הגשה, ומקשטים עם סלק פרוס וטוגנים הגבינה. אם תרצה, כפית יותר רוטב על כל סלט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
צ ' יפס
ירוק
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
11
הערה: חומץ Banyuls עשוי יין Banyuls, שהוא יין מבוצר מדרום צרפת ונחשב הגרסה הצרפתית של נמל. לחומץ Banyuls יש טעם מתוק ואגוזי, אשר נחשב בדרך כלל מתון יותר מאשר חומץ יין אדום או חומץ בלסמי. יש לזה טעם של שילוב בין חומץ בלסמי וחומץ שרי, וניתן להשתמש בו כתחליף טוב. חומץ Banyuls ניתן למצוא בשווקים מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
חומץ שרי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
יציאה
12
צ ' יפס גבינה
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
צ ' יפס
13
מחממים התנור ל 177°. קו גיליון אפייה עם סילפט, או נייר קלף.