מבשלים את הספר: עגבניות שרי מתוק ואופה נקניק
מבשלים את הספר: עגבניות שרי מתוק ואופה נקניק הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 75 גרם של שומן, וסך הכל 932 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי, אורגנו, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי, מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, ו לבשל את הספר: נקניק איטלקי מתוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 ° F. לשים עגבניות, גבעולי עשב, אורגנו, שום ונקניקיות במחבת צלייה גדולה, ולטפטף היטב עם שמן זית כתית נוספת חומץ בלסמי ומתבלים עם מלח ופלפל. לזרוק יחד, ואז לוודא את הנקניקיות הן על גבי פופ המחבת לתוך התנור במשך חצי שעה. לאחר זמן זה, לתת לו שייק ולהפוך את הנקניקיות מעל. חזור לתנור במשך 15 עד 30 דקות, תלוי כמה זהוב ודביק אתה אוהב את הנקניקיות שלך.
אם הרוטב הוא דק מדי, להרים את הנקניקיות ומניחים את המחבת על התנור כדי לבשל אותו למרקם שאתה אוהב, ולאחר מכן לשים את הנקניקיות בחזרה. בדקו תיבול ומגישים עם לחם טוב, חם או עם פירה, אורז או פולנטה, סלט ירוק וכוס יין נחמד.