מבשלים את הספר: עוף בפיקניק מטוגן עם מלח תה
לבשל את הספר: עוף פיקניק מטוגן הבלילה גרגר תה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1018 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 72 שעות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, ביצים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס תה ירוק כקינוח. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוף מטוגן צפון, לבשל את הספר: עוף מטוגן מהיר, ו לבשל את הספר: עוף מטוגן טאקו.
הוראות
כדי להמליח את העוף: יומיים לפני ההגשה, לשלב את התה, גרידת לימון, סוכר, ומלח בסיר ומבשלים במשך 2 עד 3 דקות, עד המלח והסוכר מומסים.
הסר מהחום, להוסיף את מי הקרח להתקרר לחלוטין. הטביעו את חתיכות העוף בנוזל, מכסים ומקררים במשך 48 שעות.
לפחות 1 שעה לפני ההגשה, להסיר את העוף מן המלח לנקז מסננת במשך 10 דקות.
מניחים 3 כוסות של הקמח בקערה גדולה.
לטאטא יחד את חלב החמאה וביצים בקערה שנייה.
מקציפים יחד את הקמח הנותר, את קמח התירס, את המפרץ הישן, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל בקערה שלישית. הגדר שני מדפים תיל מעל שני גליונות אפייה נפרדים rimmed.
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מעיל כל חתיכה קלות את הקמח הרגיל ולנער את העודף. טובלים בחמאה ובלילה ביצה, ולבסוף מגלגלים את העוף בתערובת קמח התירס.
להעביר את החלקים למתלה ולתת לשבת 20 עד 30 דקות לפני הטיגון.
יוצקים את השמן למחבת ברזל יצוק גדולה וחום על חום גבוה עד קמצוץ של קמח זרועים לתוך השמן מיד בועות או תרמומטר עמוק רושמים 185°. עבודה בקבוצות, מטגנים את חתיכות העוף, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן. לבשל במשך 8 דקות, להעיף, ולבשל במשך 7 דקות יותר. העוף צריך להיות חום זהוב. המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר החלק העבה הוא פירסינג, ומד חום מיידי לקרוא צריך לרשום165.
להעביר את החלקים למתלה החוט הנקי; כתם אותם עם מגבות נייר. מגניב במשך כמה דקות או לכסות בקלילות ולמקם במקרר לילה לפני ההגשה.