תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוף Kashmiri. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 420 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה מ רציני אוכל יש 56 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, כמון טחון, חתיכות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. נסו לבשל את הספר: Kashmiri Pilaf, לבשל את הספר: עוף עם אגוז מוסקט, ו לבשל את הספר: עוף לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר nonstick גדול ומוסיפים את כל התבלינים; תנו להם להתיז במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד הזהב. בינתיים, באמצעות בלנדר, לעשות משחה עדינה של זנגביל ושום עם קצת מים.
מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים, מכוסים, עד העוף מבושל דרך, סביב 25 דקות. הסר את המכסה והוסף התזה של מים מקומקום מבושל לאחרונה אם הרוטב הפחית יותר מדי או, אם יש צורך, לבשל את עודף נוזל על חום גבוה.