קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

מבשלים את הספר: ענני שוקולד

מבשלים את הספר: ענני שוקולד
מבשלים את הספר: ענני שוקולד עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם שקדים, סוכר superfine, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לבשל את הספר: Sablés שוקולד, מבשלים את הספר: שוקולד טעים, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מיקום מדפים במרכז והשלישי העליון של התנור מחממים ל 177°. קו 3 מחבתות חצי גיליון עם נייר קלף.  לשפשף את הסוכר superfine וסוכר חום יחד דרך מסננת חוט גס לתוך קערה בינונית; להפריש.  הכה את החמאה בקערה של מערבל לעמוד כבד מצויד מצורף ההנעה במהירות גבוהה עד חלקה, על 1 דקה. בהדרגה להוסיף את תערובת הסוכר, ואז וניל. מקציפים, מדי פעם מגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה, עד התערובת היא צהוב חיוור מרקם קל, על 5 דקות. בהדרגה להכות את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לנפות את הקמח, סודה לשתייה, ומלח יחד לקערה בינונית. עם מהירות המיקסר על נמוך, להוסיף את החומרים יבשים בשלוש תוספות, ערבוב רק עד כל תוספת משולבת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את השקדים ושוקולד צ ' יפס ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
4
הסר את הקערה מהמערבל. רוקן את הבצק על דלפק העבודה, והשתמש בידיים כדי להפיץ ביסודיות את השקדים ושוקולד צ ' יפס בבצק.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
באמצעות כדור גלידה בקוטר 2 אינץ', מנה את הבלילה על המחבתות מוכנות. באמצעות העקב של כף היד שלך, מעט לשטח כל כדור בצק.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
אופים שתי מחבתות עם העוגיות, מעבר המיקום של המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור על באמצע אפייה, עד העוגיות הן חום זהוב באופן שווה, 15 עד 18 דקות. במהלך 3 הדקות האחרונות, ראפ כל מחבת על המדף. העוגיות יסיטו את האוויר והסדקים החתומים יופיעו על העליונים. חזור עם המחבת השלישית. מגניב על המחבתות. הערה: לאחסן במיכל אטום עד 5 ימים.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה