מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים
אם יש לכם פולנטה, כמה טיפות חומץ יין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן.
הוראות
הפוך פולנטה ושופכים אותו לתוך קערה משומנת קלות להגדיר.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הבצל. תן מערבבים ומבשלים עד הבצל הוא נבול, על 8 דקות, הוספת השום באמצע.
מוסיפים את הירוקים, מפזרים אותם עם 1/2 כפית מלח, ויוצקים במים או במניות עוף. מכסים ומבשלים עד הירוקים נבולים ומכרזים, מ 8 עד 15 דקות, בהתאם לסוגי הירוקים המשמשים.
מפזרים חומץ ומוסיפים את הפרושוטו, אם משתמשים.
תן לנוח בזמן שאתה מפעיל את פולנטה.
חותכים את הפולנטה לפרוסות ומסדרים אותם על הצלחת שלך, מכסים עם הירוקים, וגבינת באח על כל.