קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים

מבשלים את הספר: פולנטה חנוקה עם ירקות מטוגנים
אם יש לכם פולנטה, כמה טיפות חומץ יין, פרושוטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, מבשלים את הספר: ירקות ורודים, ו מבשלים את הספר: גזר מטוגן.

הוראות

1
ירקות מטוגנים
מרכיבים שתצטרך
2
הפוך פולנטה ושופכים אותו לתוך קערה משומנת קלות להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף את הבצל. תן מערבבים ומבשלים עד הבצל הוא נבול, על 8 דקות, הוספת השום באמצע.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הירוקים, מפזרים אותם עם 1/2 כפית מלח, ויוצקים במים או במניות עוף. מכסים ומבשלים עד הירוקים נבולים ומכרזים, מ 8 עד 15 דקות, בהתאם לסוגי הירוקים המשמשים.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים חומץ ומוסיפים את הפרושוטו, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
6
תן לנוח בזמן שאתה מפעיל את פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים את הפולנטה לפרוסות ומסדרים אותם על הצלחת שלך, מכסים עם הירוקים, וגבינת באח על כל.
מרכיבים שתצטרך