מבשלים את הספר: פופקורן שוקולד וענבים
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? לבשל את הספר: פופקורן שוקולד וענבים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ותביאו את השוקולדים חצי-מתוקים, אגוזי פיסטוק, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקולד טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הפופקורן בקערה גדולה מספיק כדי לזרוק אותו בקלות או לחלק אותו בין שתי קערות ענקיות. קו שני גיליונות אפייה עם מחצלות אפייה סילפט או נייר קלף.
מוסיפים לאט את השוקולד המותך, כרבע בכל פעם, לפופקורן, מקפלים את השוקולד לפופקורן במרית, מגרדים בזהירות את הצדדים של הקערה כדי לכסות את כל החתיכות באופן שווה.
מורחים את הפופקורן על המחבתות מוכנות.
כאשר שוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש מסננת קטנה כדי לפזר את אבקת קקאו, לאט לאט, על פני השטח. מערבבים בזהירות כפי שאתה לנפות, לשבור פופקורן לאשכולות. המשך להוסיף קקאו עד שכל הגרעינים מצופים היטב.
מכסים בניילון נצמד; מקררים למשך כ-20 דקות או עד ששוקולד מוגדר.
הסר מהמקרר ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי לשרת, למקם בקערה; מפזרים פיסטוקים אם תרצה.
לייבש את הענבים היטב; למקם אותם בקערה גדולה מספיק כדי לזרוק בקלות. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה סילפט או נייר קלף.
מוסיפים את השוקולד לענבים כ -1 כף בכל פעם, מערבבים היטב עם מרית, מגרדים בזהירות את הצדדים של הקערה ומתקפלים דרך מרכז הענבים כדי לצפות את כולם באופן שווה.
כאשר שוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש מסננת קטנה כדי לפזר את אבקת קקאו, לאט לאט, על פני השטח. בעדינות לזרוק או לערבב ענבים כפי שאתה לנפות, ממשיך להוסיף קקאו עד כל הענבים מצופים היטב מופרדים.
מכסים בניילון נצמד; מקררים עד שהשוקולד מוגדר או עד 1 יום.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Markus הובר רוז נוצץ]()
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.