קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פופקורן שוקולד וענבים

מבשלים את הספר: פופקורן שוקולד וענבים
צריך מתאבן ללא גלוטן וחלב חינם? לבשל את הספר: פופקורן שוקולד וענבים יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות ותביאו את השוקולדים חצי-מתוקים, אגוזי פיסטוק, אבקת קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Endives, תפוחים, ענבים, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקולד טעים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הפופקורן בקערה גדולה מספיק כדי לזרוק אותו בקלות או לחלק אותו בין שתי קערות ענקיות. קו שני גיליונות אפייה עם מחצלות אפייה סילפט או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים לאט את השוקולד המותך, כרבע בכל פעם, לפופקורן, מקפלים את השוקולד לפופקורן במרית, מגרדים בזהירות את הצדדים של הקערה כדי לכסות את כל החתיכות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מורחים את הפופקורן על המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
כאשר שוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש מסננת קטנה כדי לפזר את אבקת קקאו, לאט לאט, על פני השטח. מערבבים בזהירות כפי שאתה לנפות, לשבור פופקורן לאשכולות. המשך להוסיף קקאו עד שכל הגרעינים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מכסים בניילון נצמד; מקררים למשך כ-20 דקות או עד ששוקולד מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
הסר מהמקרר ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים. כדי לשרת, למקם בקערה; מפזרים פיסטוקים אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ענבים שוקולד
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ענביםענבים
8
לייבש את הענבים היטב; למקם אותם בקערה גדולה מספיק כדי לזרוק בקלות. קו גיליון אפייה עם מחצלת אפייה סילפט או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את השוקולד לענבים כ -1 כף בכל פעם, מערבבים היטב עם מרית, מגרדים בזהירות את הצדדים של הקערה ומתקפלים דרך מרכז הענבים כדי לצפות את כולם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כאשר שוקולד מתחיל להגדיר, להשתמש מסננת קטנה כדי לפזר את אבקת קקאו, לאט לאט, על פני השטח. בעדינות לזרוק או לערבב ענבים כפי שאתה לנפות, ממשיך להוסיף קקאו עד כל הענבים מצופים היטב מופרדים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ענביםענבים
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
מורחים על גיליון מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מכסים בניילון נצמד; מקררים עד שהשוקולד מוגדר או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע

רוזה מבעבעת ויין מוגז הם הבחירה העליונה שלי לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. ה-Markus Huber Sparkling rosé עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Markus הובר רוז נוצץ
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.