קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

מבשלים את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno

מבשלים את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno
לבשל את הספר: פטוצ'יני עם שרימפס רוק, תירס, & Jalapeno הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 762 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 4 אוהדים. אם יש לכם jalapeño, פלפל, תירס אוזניים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: Jalapeño-מאפינס צ'דר-תירס, לבשל את הספר: Bbq Jalapeño Poppers, ו לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את הפטוצ ' יני ומבשל 1 דקה פחות מאשר התיבה מורה אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
3
מסננים את הפסטה במסננת, בהזמנת כ-1/4 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את 3 כפות שמן הזית מעל להבה בינונית במחבת סאוט עמוקה וישרה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את jalapeño ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. מתבלים את השרימפס עם מלח ופלפל, ואז מוסיפים למחבת. לצרוב את השרימפס מכל הצדדים במשך 6 עד 8 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את התירס, מערבבים היטב לשלב, ומבשלים כ 1 דקה יותר. העונה עם 1/2 כפית מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
7
להפחית את הלהבה בינונית ולהוסיף את ארוגולה. מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מוסיפים את הפסטה ואת מי הפסטה השמורים. השתמש מלקחיים כדי לשלב את החומרים, ולהמשיך לבשל במשך כ 1 דקה יותר. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים. השתמש במלקחיים כדי להעביר את הפסטה לארבע קערות הגשה, ולטפטף קצת שמן זית כתית מעולה על כל קערה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת