מגדלי פודינג שוקולד
מגדלי פודינג שוקולד עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 335 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.02 דולר למנה. 547 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו שוקולד מריר, שמנת כבדה, אבקת קקאו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -44 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה מוצק. נסו מגדלי פודינג שוקולד, מגדלי תות, ו מגדלי מוס מפוארים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מעיל 4 (1/2 כוס) רמקינס עם תרסיס בישול.
מכניסים את השוקולד לקערה בינונית חסינת חום ומניחים בצד.
מכניסים את הג ' לטין לקערה קטנה, מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד להמסה. הניחו בצד.
בסיר בינוני להקציף את 1/3 כוס סוכר, קקאו, עמילן תירס ומלח. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה לתערובת אחידה. מדליקים את האש לבינונית ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה לרתיחה, בערך 6 דקות. מרתיחים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הג 'לטין השמור, מקפידים לגרד גם כל ג' לטין מוצק. שופכים מיד את הפודינג החם לקערת השוקולד ומניחים לשבת במשך 2 דקות. מערבבים עד שהשוקולד נמס וחלק. אפשר פודינג להתקרר במשך 10 דקות.
מסדרים 1 רקיק שוקולד בתחתית כל רמקין. למעלה עם חצי פודינג שוקולד. למעלה עם עוגיה שנייה ואת פודינג הנותרים. מכסים את הרמקינס בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות. מקציפים את השמנת עם הנותרים 1 כפית סוכר, באמצעות חוט חוט. כשהפודינג התקרר והתייצב, העבירו סכין סביב קצה כל רמקין ופרקו את מגדלי הפודינג על צלחות בודדות. כף בובת קצפת על גבי כל מגדל ומקשטים באבקת קקאו.
מקור טוב ל: חלבון, ריבופלבין, ויטמין די, סידן, זרחן