מגורי עוף בגריל
מגורי עוף בגריל עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך שמן canolan, קוביות קרח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: רבעי רגל עוף ליים בגריל, מגורי עוף בגריל / Tailgating בגידה, ו מגורי העוף של איב.
הוראות
בסיר קטן, להביא 1 כוס מים לרתיחה. מערבבים את המלח והסוכר החום לתוך המים הרותחים עד מומס.
מניחים את קוביות הקרח במיכל גדול.
יוצקים את המלח על קוביות הקרח ומערבבים לערבב וקריר.
הוסף את מגורי הרגליים למלח המקורר, הוספת מים נוספים במידת הצורך כדי לוודא שהם שקועים. מקררים בין לילה.
הסר את העוף מן המלח, לשטוף יבש לטפוח. מחממים את הגריל לגובה בינוני. כבה צד אחד של הגריל והנח את עור העוף על החום העקיף. מבשלים 10 דקות, להסתובב, לבשל עוד 10 דקות ולאחר מכן מברשת עם ציפוי עבה של רוטב צליעה. הפעל, לבשל עוד 10 דקות, למרוח ולבשל 10 דקות אחרונות עבור סך של 40 דקות על הגריל. העוף צריך לרשום לפחות 160 מעלות F והמיצים צריכים לרוץ ברור.
בקערה קטנה, לטאטא יחד את החלמונים, 1/4 כוס מיץ לימון, דבש ומלח. בעוד כל הזמן לטאטא, לאט מאוד לטפטף בשמן קנולה, טיפה אחר טיפה, עד צורות תחליב, ולאחר מכן להמשיך להוסיף את השמן בזרם יציב איטי. התערובת צריכה להתעבות לעקביות של מיונז.
לטאטא קצת מים כדי לדלל את הרוטב הסופי כדי עקביות של רוטב סלט שמנת. לטעום ולהוסיף יותר מלח או מיץ לימון, במידת הצורך.