קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

מגזרות עוגיות סוכר משפחתיות של הילס

מגזרות עוגיות סוכר משפחתיות של הילס
מגזרות עוגיות הסוכר של משפחת הילס יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 72 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם אם באמצעות חלבונים ביצה: חלבונים ביצה 1/2 כפית שמנת של טרטר, עד סוכר של ממתקים, צבע מאכל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נתחי עוגיות סוכר, נתחי עוגיות סוכר, ו נתחי עוגיות סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנפות את הקמח עם אבקת אפייה ומלח בקערה בגודל בינוני. באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת החמאה במשך דקה מלאה, ולאחר מכן להוסיף את הסוכר והכה במהירות בינונית עד האור, על 5 דקות. הכה בביצים ווניל עד פלאפי ומאוד קל, עוד 2 עד 4 דקות. עם כף עץ בהדרגה לעבוד את הקמח לתוך תערובת מוקרם. מחלקים את הבצק לשתי מנות ועוטפים בנייר שעווה או בניילון נצמד. מקררים עד חברה, לפחות כמה שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
כף עץכף עץ
קערהקערה
2
מחממים את התנור ל 400°. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ', תוך שימוש ביותר קמח לסיכת גלגול, מפוזר על הבצק, ובנוסף על פני השטח המשוריין לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
תנורתנור
3
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות ומניחים על גיליונות עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בצק זה עובד יפה אם נאסף מחדש; אם הוא מקבל רך מדי, צמרמורת במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מקררים או מקפיאים את העוגיות החתוכות על דפי האפייה שלהם במשך 10 עד 15 דקות כך שהם ישמרו על הקצוות המוצקים שלהם כפי שהם אופים; אם אתה ממהר, קדימה ואופים את העוגיות מיד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים במשך 5 עד 8 דקות או עד עוגיות נפוחות ורק רק בקושי מתחיל חום בקצוות: להתחיל עם הזמן הקצר ביותר ולצפות בזהירות, במיוחד עם עוגיות קטנות מאוד. כמו העוגיות שבירים היישר מהתנור, לתת מגניב מעט לפני המעבר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
7
כאשר מגניב, זיגוג לקשט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
8
עושה עד 6 עוגיות תריסר, בהתאם לגודל. מתכון זה ניתן להכפיל או לשלש בקלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
9
זיגוג עוגיות סוכר
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סוכרעוגיות סוכר
זיגוגזיגוג
10
לטאטא את הלבן ביצה ומלח עד משוחרר ומתחיל קצף.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיפים שמן, סוכר של קונדיטורים, ושמנת בהדרגה לטאטא, מוסיפים עוד סוכר ושמנת עד הזיגוג הוא של התפשטות עקביות: אתה רוצה שזה יהיה דק מספיק כדי להפיץ בקלות על העוגיות לקצוות שלהם, אבל לא כל כך דק זה פועל את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
זיגוגזיגוג
קרםקרם
סוכרסוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
באמצעות מרית אופסט או סכין שולחן חלקה, להפיץ את הזיגוג על כל עוגייה, מילוי הצורה לקצוות שלה. בעוד זיגוג רטוב, אתה יכול לקשט את העוגיות עם סוכריות צבעוניות, או להשאיר את זיגוג רגיל, לתת יבש, ולהוסיף קישוט יותר עם זיגוג מלכותי.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות צבעוניותסוכריות צבעוניות
עוגיותעוגיות
זיגוגזיגוג
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
סכיןסכין
13
ציפוי מלכותי
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
14
לפני שתתחיל, ודא כי כל הכלים והמכלים נקיים ללא שומן. יש מוכן כמה מכולות קטנות לחלוקת הדובדבן וצביעה אותו בצבעים שונים,אם תרצה. יהיה עליך לשמור על הציפוי המלכותי מכוסה במטלית לחה, לעטוף פלסטיק, או מכסה הולם חזק או שזה יתייבש. הדובדבן המלכותי ישמור, מכוסה היטב, במקרר במשך כשבוע אחד. מתכון זה פרופורציונלי לציפוי המוצק ביותר-מרקם; להתאים את המרקם עם תוספת של מים או סוכר כפי שהוסבר להלן.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
סוכרסוכר
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
15
אם באמצעות חלבונים ביצה, לשלב את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, וסוכר להכות עד הדובדבן הוא עבה ומחזיק פסגות billowy, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
סוכרסוכר
16
הוסף גליצרין עבור ברק נוסף, אם תרצה בכך.
17
אם באמצעות אבקת מרנג, לטאטא את אבקת מרנג וסוכר יחד בקערה של מערבל חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
18
מוסיפים את המים ומכים במהירות נמוכה במשך כ 5 דקות, עד הדובדבן הוא עבה ומחזיק פסגות billowy. לא overbeat או מרקם הדובדבן יהיה קשה לעבוד עם.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
מיםמים
19
הוסף גליצרין עבור ברק נוסף, אם תרצה בכך. כדי להתאים את העקביות של הדובדבן: כדי לעבות, להוסיף סוכר מנופה של ממתקים כפית בכל פעם, לטאטא ביסודיות עד שתגיע העקביות הרצויה. כדי דק, להוסיף מים חמים כמה טיפות בכל פעם, ערבוב עם כף. צינורות מתאר ופרטים דורשים הדובדבן העבה ביותר; זורם של צבע על עוגייה שלמה או בחלקים יכול להיות קצת דק יותר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
עוגיותעוגיות
ציפויציפוי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
20
הציפוי המלכותי מתקשה מהר מאוד כאשר הוא חשוף לאוויר, כך שהוא מכסה במטלית לחה, עטיפות פלסטיק או מכסי מכולות כאשר הוא אינו בשימוש מיידי.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
21
מחלקים את הדובדבן לתוך מכולות נפרדות עבור כל צבע לשמש. גוון את הדובדבן עם כמויות קטנות של צבע מאכל עד שהוא מגיע לצבע הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזוןצבע מזון
ציפויציפוי
22
כדי להשתמש, הדובדבן ניתן להפיץ על עוגיות עם מרית אופסט או סכין שולחן - אפילו צבוע על עם מברשות צבע קטנות, בשימוש בעבר, כגון אלה שמגיעים בתיבת צבע של ילד-או שזה יכול להיות piped דרך שקית בצק וטיפים. עבור קווי מתאר פשוטים, להשתמש שקית פלסטיק רוכסן עם חור זעיר לחתוך מפינה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
שקית מאפהשקית מאפה
סכיןסכין
23
עושה על 3 כוסות של זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
24
טעם
25
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
26
עוגה
27
Walk: A Memoir by Kate Moses, copyright © 201
28
ובגלל שאמרתי כך: 33 אמהות לכתוב על ילדים, סקס, גברים, הזדקנות, אמונה, גזע & עצמם (הארפר
29
Collins 2005, 2006). בשנת 2003, הרומן הראשון שלה, Wintering: A Novel of Sylvia Plath (St. Martin ' s Press, Anchor Books 200
30
התפרסם וזכה לשבחים בינלאומיים. החורף תורגם לשלוש-עשרה שפות, וקיבל את פרס ג ' נט היידינגר קפקא ואת פרס Prix des Lectrices de Elle בצרפת. ספרה האחרון הוא Cakewalk, A Memoir (The Dial Press, May 2010), the result of a lifelong love of sugar and stories. היא גרה בסן פרנסיסקו עם משפחתה-עיתונאית ו Salon.com מייסד, גארי Kamiya, ושני ילדיהם.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר