מגש טאקו דגים הוא pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מיץ ליים, טורטיות תירס, קליפת ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מגש מטבל טאקו, מגש טאקו, ו מגש מתאבנים טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בצל jalapeos בקערה בינונית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים חומץ, מיץ ליים, ומלח בסיר קטן. מביאים רק לרתיחה, ערבוב עד המלח מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים בצל וחלפיאו.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה ועד 8 שעות. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. מכסים ומקררים.)
1
לטאטא את כל החומרים בקערה קטנה. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מחממים תנור ל 191°.מחבת קלייה שמן קל. חצי מטומטילו, חלקים לבנים של בצל ירוק, וג ' לאפיאו ישירות מעל להבת גז או בברוילר.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כמו פפיטאס
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים ירקות חרוכים למחבת צלייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מוסיפים את הטומטילים הנותרים ואת שיני השום למחבת. צולים עד שכל הירקות רכים, כ -12 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כמו פפיטאס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
גזע וזרע jalapeo.
5
מניחים את כל הירקות הקלויים, צמרות בצל ירוק, כוסברה, ו 1 מיץ ליים כף בבלנדר. מחית עד חלקה, לעצור לדחוף ירקות למטה לתוך להבים כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
אבוקדו האס מעוך קלות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
העברה לקערה בינונית. מתבלים במלח ועוד מיץ ליים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף דגים; לזרוק. כיסוי; צמרמורת לפחות 1 שעה ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מחממים תנור ל 149°. לעטוף טורטיות בנייר כסף; במקום בתנור כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לטאטא קמח הנותרים 2 כפיות מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שמן חום עד מדחום רושם 177°. עבודה בקבוצות, להסיר דגים מן המרינדה לדלות בקמח. בזהירות להוסיף דגים למחבת, לכסות חלקית, ומטגנים עד חום זהוב, מפנה מדי פעם, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
העברת נייר מגבת מצופה גיליון אפייה לנקז, ולאחר מכן להעביר לתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תכינו מזנון עם כל תוספות הטאקו, יחד עם סלסה טרייה וגואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגריל
Dientes De Ajo
9
* ירוק דמוי עגבניות עם קליפה נייר, tomatillos זמינים בסעיף התוצרת של כמה סופרמרקטים ושווקים לטיניים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.