קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מדבקות סיר

מדבקות סיר
מדבקות סיר יכולות להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מים, בוק צ'וי גבעולי, עלי בוק צ' וי בתקיפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה ... לא יקר מתכון לאוהדים של אוכל סיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו מדבקות סיר ברביקיו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, המים הראשונים מוחקים את בוק צ ' וי. בסיר, להביא את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את 1 כף המלח ואת סודה לשתיה (אם משתמשים). כאשר המים חוזרים לרתיחה, מוסיפים את גבעולי בוק צ ' וי ומאפשרים למים לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את עלי בוק צ ' וי ו blanch במשך 1 דקה, או עד העלים הופכים ירוק בהיר. מיד לכבות את החום. מכניסים מים קרים לסיר, ואז מנקזים את המים. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה גדולה, מניחים את בוק צ ' וי, מלח 1 כפית, וכל שאר חומרי המילוי הנותרים. באמצעות כף עץ או 2 זוגות של מקלות עץ, לערבב את החומרים יחד, ערבוב אותם בכיוון אחד. ערבוב בדרך זו מבטיח את התערובת תהפוך מילוי מלוכד. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או עד לילה. ככל שהוא נח יותר, כך יהיה קל יותר לעבוד איתו.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
5
כדי להפוך את הבצק: בקערה גדולה, מניחים את הקמח ולעשות באר במרכז. בהדרגה להוסיף את המים לבאר, ולהשתמש באצבעות שלך כדי לשלב אותו עם הקמח עד שהוא נספג וצורות בצק המשרד. אם הבצק יבש מדי, להוסיף קצת יותר מים. ללוש את הבצק בקערה במשך כ 15 דקות, או עד חלק וגמיש. מכסים את הבצק במטלית לחה ומאפשרים לנוח במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
6
אבק משטח עבודה עם קמח. מחלקים את הבצק ל 3 חתיכות שוות. עבודה עם חתיכה 1 בכל פעם, ולשמור את האחרים מכוסים במטלית לחה. באמצעות כפות הידיים, להתגלגל לתוך יומן 12 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
7
חותכים לרוחב ל 12 חתיכות שוות. באמצעות מערוך קטן, לרדד כל חתיכה לתוך סיבוב 3 אינץ'. שמור על משטח העבודה היטב מאובק בקמח כמו שאתה עובד.
מרכיבים שתצטרך
8
מניחים 1 עגול על כף יד אחת, מניחים 1 כף המילוי על המרכז, ומקפלים את הסיבוב לחצי ירח. באמצעות האגודל והאצבע של היד השנייה מקפל את התפר נסגר, מה שהופך מ 5 ל 7 קפלים. חזור על הטופס כופתאות יותר עד כל הסיבובים משמשים. מכסים את הכופתאות בניילון נצמד כדי למנוע מהם להתייבש, ואז חוזרים עם שתי חתיכות הבצק שנותרו בשתי קבוצות כדי לעשות סך של 36 כופתאות.
מרכיבים שתצטרך
9
במחבת ברזל יצוק, מחממים 3 כפות של שמן בוטנים על חום גבוה. כאשר שמץ של עשן לבן מופיע, לכבות את החום ולמקם 18 של כופתאות במחבת. הפעל את החום בינוני ולאפשר כופתאות לבשל במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
יוצקים 1/2 כוס מים למחבת ומאפשרים לכופתאות לבשל במשך 7 עד 10 דקות, או עד שהמים מתאדים. מקטינים את החום לנמוך ומאפשרים לכופתאות לבשל במשך כ -2 דקות, או עד שהן חומות זהובות בתחתית והעורות שקופים למעלה. כדי להבטיח את הכופתאות לבשל באופן שווה, להזיז את המחבת קדימה ואחורה על המבער כדי להפיץ את החום באופן שווה ולמנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר לצלחת מחוממת ולהגיש. כי הכי טוב לאכול את הכופתאות האלה חם, להגיש בקבוצות.
1
כופתאות אלה ניתן להקפיא uncooked עד 6 שבועות. אבק אותם בנדיבות עם קמח כדי למנוע דבק, ואז לערום אותם בצורה מסודרת, להפריד את השכבות עם גיליונות של נייר שעווה. לאחר מכן, לעטוף אותם בשכבה כפולה של ניילון לעטוף, ולאחר מכן לעטוף שוב בנייר אלומיניום כבד חובה להחליק לתוך המקפיא. כדי לבשל אותם, להפשיר ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר, ואז לבשל לפי ההוראות.כופתאות אלה נאכלות עם רוטב טבילה ג ' ינג ' ר-חומץ כי הוא מסורתי כמו שהם. בקערה, מערבבים יחד 1/3 כוס חומץ יין אורז אדום, 1/4 כוס קלופים וג ' ינג ' ר מגורר דק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
2
תן לעמוד במשך 30 דקות לפני השימוש. לאחר מכן מגישים את הרוטב בקערה משותפת, שממנו כל סועד יכול כפית את הרוטב על כופתה. עושה 8 עד 10 מנות.
מרכיבים שתצטרך
3
מאת מאסטרינג את אמנות הבישול הסיני על ידי איילין יין-פיי Lo. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי איילין יין-פיי Lo; תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי סוזי Cushner. Published by Chronicle Books LLC.

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)סודה לשתייה (אופציונלי)סודה לשתייה (אופציונלי)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס בוק צ'וי גבעולי (1/4-inch-רחב חתיכות)פרוס בוק צ'וי גבעולי (1/4-inch-רחב חתיכות)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוז היטב פרוס עלי בוק צ'וי (1/4 אינץ' רחב חתיכות)ארוז היטב פרוס עלי בוק צ'וי (1/4 אינץ' רחב חתיכות)2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1( חצילים)ביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפילסבורי הכי טוב קמח לכל מטרהפילסבורי הכי טוב קמח לכל מטרה2(יכול להיות או להרחיק)ג'ינג'ר מקולף ומגורדג'ינג'ר מקולף ומגורד397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון2(יכול להיות או להרחיק)רוטב סויה קלרוטב סויה קל6(חוֹרֶף)1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2(יכול להיות או להרחיק)יין אורז לבןיין אורז לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח בתוספת 1 כפיתמלח בתוספת 1 כפית796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק2(יכול להיות או להרחיק)כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר2(יכול להיות או להרחיק)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1צביטהקמצוץ פלפל לבןקמצוץ פלפל לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. ליאו סטין סאיני ויניארד צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
כמו להיות מועבר לאחו באביב, היין המקסים הזה מציג ניחוחות מפתים של קמומיל, ורבנה לימון, טימין והדר zesty. על החיך הארוך והמרענן, חומציות טבעית מעולה ומינרליות חצץ רטובה להביא אנרגיה יפה ליין, נושאת טעמים של תפוח ירוק אגס אנג ' ו כדי לסיים בהיר, ממוקד.