קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מדליוני חזיר

מדליוני חזיר
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? מדליוני חזיר יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 310 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם בהישג יד מרמלדת תפוזים, מיץ עגבניות-ירקות, דבש ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מדליוני חזיר בסגנון קובני , מדליוני עוף וסלט פירות , ו- Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מפזרים את החזיר במלח ופלפל. בתבנית אפייה מערבבים 1/2 כוס מרוטב הטריאקי יחד עם חומץ הסיידר, רוטב הג'ינג'ר, מיץ התפוזים והשום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מוסיפים את החזיר ומצפים היטב במרינדה. מכסים ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
למחרת, מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוציאים את הקציצות מהמרינדה ומכניסים אותן לשמן החם. צורבים מכל הצדדים, ואז מחזירים את החזיר לתבנית האפייה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ למחבת, מטגנים עד לשקיפות ואז מוסיפים אותו לתבנית האפייה. מכסים את תבנית האפייה בצורה רופפת בנייר כסף ואופים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד את 1/4 כוס הרוטב הטריאקי הנותר יחד עם הדבש, המרמלדה ומיץ העגבניות-ירקות. כשנגמרו 20 דקות, מוציאים את החזיר מהתנור, מסירים את נייר הכסף ובעזרת סכין חדה מאוד חותכים חריצים עמוקים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקותמיץ ירקות
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
יוצקים את רוטב הדבש לתוך החרכים הללו ומעל הבשר. פורסים את התפוזים הלא קלופים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ' ומסדרים את הפרוסות בחלק העליון ובדפנות של השקדים. מחזירים את הבשר לתנור ואופים, ללא כיסוי, עד שפרוסות התפוז מתחילות להתכרבל, כ-15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים למדליונים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מעבירים לצלחת להגשה.