מדליוני חזיר
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? מדליוני חזיר יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 310 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם בהישג יד מרמלדת תפוזים, מיץ עגבניות-ירקות, דבש ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מדליוני חזיר בסגנון קובני , מדליוני עוף וסלט פירות , ו- Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מפזרים את החזיר במלח ופלפל. בתבנית אפייה מערבבים 1/2 כוס מרוטב הטריאקי יחד עם חומץ הסיידר, רוטב הג'ינג'ר, מיץ התפוזים והשום.
מוסיפים את החזיר ומצפים היטב במרינדה. מכסים ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד 24 שעות.
למחרת, מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מוציאים את הקציצות מהמרינדה ומכניסים אותן לשמן החם. צורבים מכל הצדדים, ואז מחזירים את החזיר לתבנית האפייה עם המרינדה.
מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ למחבת, מטגנים עד לשקיפות ואז מוסיפים אותו לתבנית האפייה. מכסים את תבנית האפייה בצורה רופפת בנייר כסף ואופים 20 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את 1/4 כוס הרוטב הטריאקי הנותר יחד עם הדבש, המרמלדה ומיץ העגבניות-ירקות. כשנגמרו 20 דקות, מוציאים את החזיר מהתנור, מסירים את נייר הכסף ובעזרת סכין חדה מאוד חותכים חריצים עמוקים לתוך הבשר.
יוצקים את רוטב הדבש לתוך החרכים הללו ומעל הבשר. פורסים את התפוזים הלא קלופים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ' ומסדרים את הפרוסות בחלק העליון ובדפנות של השקדים. מחזירים את הבשר לתנור ואופים, ללא כיסוי, עד שפרוסות התפוז מתחילות להתכרבל, כ-15 דקות נוספות.
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים למדליונים.