קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

מדליוני חזיר

מדליוני חזיר
צריכים מנה עיקרית ללא גלוטן וללא חלב ? מדליוני חזיר יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 310 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -11 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם בהישג יד מרמלדת תפוזים, מיץ עגבניות-ירקות, דבש ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 53% , וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מדליוני חזיר בסגנון קובני , מדליוני עוף וסלט פירות , ו- Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno – מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מפזרים את החזיר במלח ופלפל. בתבנית אפייה מערבבים 1/2 כוס מרוטב הטריאקי יחד עם חומץ הסיידר, רוטב הג'ינג'ר, מיץ התפוזים והשום.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את החזיר ומצפים היטב במרינדה. מכסים ומעבירים למקרר ל-3 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
למחרת, מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים את הקציצות מהמרינדה ומכניסים אותן לשמן החם. צורבים מכל הצדדים, ואז מחזירים את החזיר לתבנית האפייה עם המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מוסיפים את הבצל האדום הקצוץ למחבת, מטגנים עד לשקיפות ואז מוסיפים אותו לתבנית האפייה. מכסים את תבנית האפייה בצורה רופפת בנייר כסף ואופים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
בקערה קטנה, מערבבים יחד את 1/4 כוס הרוטב הטריאקי הנותר יחד עם הדבש, המרמלדה ומיץ העגבניות-ירקות. כשנגמרו 20 דקות, מוציאים את החזיר מהתנור, מסירים את נייר הכסף ובעזרת סכין חדה מאוד חותכים חריצים עמוקים לתוך הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ירקותמיץ ירקות
1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס1/2 כוס כוסברה טרייה ו/או נענע קצוצים גס
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
יוצקים את רוטב הדבש לתוך החרכים הללו ומעל הבשר. פורסים את התפוזים הלא קלופים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ' ומסדרים את הפרוסות בחלק העליון ובדפנות של השקדים. מחזירים את הבשר לתנור ואופים, ללא כיסוי, עד שפרוסות התפוז מתחילות להתכרבל, כ-15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מוציאים את הבשר מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני שפורסים למדליונים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מעבירים לצלחת להגשה.