מדליונים בקר עם רוטב חזרת טרי
מדליונים בקר עם רוטב חזרת טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 341 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך חומץ יין אורז, פלפל קאיין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מדליונים בקר עם רוטב קוניאק, מדליונים בקר עם רוטב פאן יין פורט, ו מדליוני בשר משובצים בעשב עם רוטב זינפנדל-שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגבניות שרי לקערה ומתבלים בפלפל שחור, מלח וסוכר. מערבבים בחומץ יין אורז.
בואו לעמוד על 15 דקות כדי לתת טעמים להתמזג.
מערבבים 2 כפות חזרת לתוך קרם פרש בקערה קטנה; העונה עם 1/2 כפית מלח. להכניס למקרר עד הצורך.
חותכים סטייקים במחצית על פני הדגן ולדפוק כל חתיכה לבערך 3/8 אינץ'. מתבלים כל צד בנדיבות עם מלח, פלפל שחור וקמצוץ פלפל קאיין.
מניחים סטייקים על משטח עבודה ומפזרים כל חתיכה קלות עם קמח. לטפוח את הקמח לתוך הבשר. חזור על זה בצד השני.
תן בשר לנוח במשך 10 דקות כדי לתת קמח לדבוק.
מניחים מחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה, לשפוך שמן צמחי, וחום עד זרזירי עשן קטנים נראים עולים מן השמן.
להניח סטייקים לתוך השמן החם (בשר צריך לרחוש) ולצרוב עד השחמה, על 2 דקות לכל צד. כאשר אתה רואה מיצי בשר מצטברים על פני השטח של הבשר, להעיף ולשחום את הצד השני, על 2 דקות יותר.
העברה לצלחת ולתת לנוח במשך כ 2 דקות.
יוצקים עודפי שמן מהמחבת ושופכים מים למחבת. לגרד ולהמיס כל מיצי בשר משחי מהחלק התחתון של המחבת; להמשיך לבשל עד מעובה מעט, על 30 שניות.
יוצקים מיצי פאן על עגבניות ומערבבים לשלב.
מחלקים כמחצית מתערובת העגבניות עם מיץ למנה לתחתית 2 צלחות מרק גדולות. מעל כל אחד עם 2 מדליונים בקר וכפית של שמנת חזרת. מגררים על 1/2 כפית חזרת על כל מנה ומעלה עם כ 1 כפית של עירית.