קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות15
מגזין

מדליונים בקר עם רוטב חזרת טרי

מדליונים בקר עם רוטב חזרת טרי
מדליונים בקר עם רוטב חזרת טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 341 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . אם יש לך חומץ יין אורז, פלפל קאיין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מדליונים בקר עם רוטב קוניאק, מדליונים בקר עם רוטב פאן יין פורט, ו מדליוני בשר משובצים בעשב עם רוטב זינפנדל-שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עגבניות שרי לקערה ומתבלים בפלפל שחור, מלח וסוכר. מערבבים בחומץ יין אורז.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
בואו לעמוד על 15 דקות כדי לתת טעמים להתמזג.
3
מערבבים 2 כפות חזרת לתוך קרם פרש בקערה קטנה; העונה עם 1/2 כפית מלח. להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חזרתחזרת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
חותכים סטייקים במחצית על פני הדגן ולדפוק כל חתיכה לבערך 3/8 אינץ'. מתבלים כל צד בנדיבות עם מלח, פלפל שחור וקמצוץ פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
מניחים סטייקים על משטח עבודה ומפזרים כל חתיכה קלות עם קמח. לטפוח את הקמח לתוך הבשר. חזור על זה בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
תן בשר לנוח במשך 10 דקות כדי לתת קמח לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מניחים מחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה, לשפוך שמן צמחי, וחום עד זרזירי עשן קטנים נראים עולים מן השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להניח סטייקים לתוך השמן החם (בשר צריך לרחוש) ולצרוב עד השחמה, על 2 דקות לכל צד. כאשר אתה רואה מיצי בשר מצטברים על פני השטח של הבשר, להעיף ולשחום את הצד השני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
העברה לצלחת ולתת לנוח במשך כ 2 דקות.
10
יוצקים עודפי שמן מהמחבת ושופכים מים למחבת. לגרד ולהמיס כל מיצי בשר משחי מהחלק התחתון של המחבת; להמשיך לבשל עד מעובה מעט, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
יוצקים מיצי פאן על עגבניות ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מחלקים כמחצית מתערובת העגבניות עם מיץ למנה לתחתית 2 צלחות מרק גדולות. מעל כל אחד עם 2 מדליונים בקר וכפית של שמנת חזרת. מגררים על 1/2 כפית חזרת על כל מנה ומעלה עם כ 1 כפית של עירית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
חזרתחזרת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)