מדליונים עגל עם תאנה ורוטב שקדים
מדליונים עגל עם תאנה ורוטב שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 704 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שקדים blanched, תאנים, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב marsala אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דביק כתום & פודינג marsala כקינוח. נסו מדליונים עגל ברוטב פטריות שמנת, מדליונים עגל מנדרינה, ו Paleo שקדים איור Quickbread (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את בשר העגל בנדיבות עם מלח ופלפל. ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה.
מוסיפים את העגל בשכבה אחת ומבשלים על אש בינונית, כ-6 דקות.
להעביר את המדליונים לצלחת, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת.
מוסיפים את Marsala ושקדים ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד Marsala הוא syrupy, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, להוסיף את השמנת ואת תאנים קצוץ ומבשלים 4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים את הרוטב במשך 2 דקות יותר.
יוצקים כל מיצים שנצברו מהבשר ומערבבים את המנטה הקצוצה.
מסדרים את המדליונים על מגש הגשה וכפית את רוטב התאנה על גבי.
מקשטים את העגל עם ענפי מנטה ומגישים מיד.