מדלן
מדלן היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סוכר מגורען, וניל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מדלן, מדלן, ו מדלן.
הוראות
הגדר מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש לתנור ל 350 ° F.
תבניות מברשת עם קצת חמאה מומסת.
לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מקציפים ביצים בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד אור וקצף, על 30 שניות עם מיקסר עומד או 1 דקה עם כף יד, ולאחר מכן להכות וניל. בהדרגה להוסיף סוכר מגורען, להכות כל הזמן במהירות גבוהה, ולהמשיך להכות עד התערובת משולשת נפח, על 3 דקות עם מערבל עומד או 5 דקות עם כף יד.
לנפות תערובת קמח 3 או 4 קבוצות על ביצה, קיפול בכל אצווה עד רק בשילוב. לאחר מכן מקפלים גרידה ו 3/4 כוס חמאה מומסת.
כף כף מעוגלת של הבלילה לתוך כל עובש (הם יהיו כשני שלישים מלאים) ואופים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור (2 מחבתות יתאימו על מתלה 1), החלפת מיקום של מחבתות באמצע דרך האפייה, עד הזהב סביב קצוות ובוחן מוכנס במרכזים יוצא נקי, 10 עד 12 דקות בסך הכל.
הפוך madeleines על מדף וצדדים מסולסלים אבק עם סוכר ממתקים.