מדרום לגבול סינטה לשניים
לכו לחנות ואספו סטייק סינטה עליון בקר, פירורי לחם, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 74%, שהוא מוצק. נסו עוף מטוגן מדרום לגבול סטייקים סינטה, קיש מדרום לגבול, ו כריכים מדרום לגבול עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את ששת המרכיבים הראשונים.
חותכים סטייק לשתי חתיכות בגודל מנה; מניחים בשקית. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עד 2 שעות.
בינתיים, במחבת קטנה חסינת תנור, מבשלים בצל בכפית 1 שמן על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד שהבצל מזהיב, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פלפלים ושום; מבשלים עוד 2 דקות.
מסננים וזורקים את המרינדה. באותה מחבת על אש בינונית, מבשלים סטייק בכפית 1 שמן במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לאומץ הרצוי (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 מעלות; בינוני, 160 מעלות; כל הכבוד, 170 מעלות).
מעבירים לתבנית פטם מצופה בתרסיס בישול. כפית תערובת בצל על סטייקים. בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם, הגבינה והשמן שנותר; מפזרים מעל צמרות. צולים 3-4 אינץ'. מן החום במשך 2-3 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
סטייק סינטה עובד ממש טוב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.