קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

מהומה רבה על סטייקים בשר פטריות עלומה בשיכר

מהומה רבה על סטייקים בשר פטריות עלומה בשיכר
רוב מהומה כ סטייקים בשר פטריות עלומה בשיכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו סטייק עגול, חמאה, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות שיטאקי, סטייק פילה בקר עם רוטב פטריות יין אדום, ו סטייקים טריים מצופים בעשב בשר בקר עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את confit פטריות, להמיס חמאה ב 1 כף השמן על חום בינוני גבוה במחבת סאוט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים בצל וקמח עד שהם מתחילים להפוך שקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים פטריות ומבשלים עד שהם מוותרים על המיצים שלהם. מנמיכים את החום ומבשלים עד לתערובת caramelizes, ואז מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ולהסיר לקערה. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
באותו מחבת, מחממים את הכף השנייה של שמן על חום בינוני גבוה, צורבים את הסטייקים על 2 דקות לכל צד. להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את השיכר. לשמור על אייל ב מבשלים, ממש מתחת רותחים ומבשלים נחשפו עד מזלג מכרז, על 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
איילאייל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הסטייק ללוח גילוף לנוח. הגבירו את החום מתחת למחבת כדי לאפשר לשיכר להצטמצם בשני שלישים. מתבלים במלח ופלפל, מסירים מהחום ומקציפים בחמאה ממש לפני השירות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
6
חותכים סטייק לפרוסות דקות ומסדרים על מגש. קונפי בצל פטריות כפית מעל ורוטב כפית מסביב.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
רוטברוטב
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי נאפה עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.