מהפך סלופי ג'ו מק וגבינה עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 13 מנות. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, פלפל, גבינת צ'דר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו סלופי ג'ו גולשים, סלופי ג'ו פאי תבשיל-ללא גלוטן, ו המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים מקרוני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מבשלים את ההודו, הסלרי והגזר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד והירקות רכים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, המים ותערובת הסלופי ג ' ו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים מקרוני; מניחים בצד. בסיר גדול הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח, החרדל, המלח והפלפל לתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה חלב ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.