מהפך פילי סטייק וסטרומבולי גבינה
ניתן להכין את המתכון מהפך פילי סטייק וסטרומבולי גבינה תוך כ-55 דקות . תמורת 1.72$ למנה , תקבלו מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -24 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 400 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פטריות, גבינת מוצרלה רזה חלקית, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה . עם ציון של 38% , המנה הזו לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פילי צ'יז סטייק סטרומבולי , פילי צ'יז סטייק סטרומבולי , וסטומבולי גבינת פילי צ'יז .
הוראות
במחבת טפלון גדולה מטגנים את הפלפלים, הפטריות והבצל בשמן עד לריכוך. מערבבים אבקת שום ופלפל; לְהַפְרִישׁ.
על תבנית מצופה בתרסיס בישול, מרדדים בצק לתבנית של 15 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
שכבו מחצית מהגבינה הפרוסה, כל תערובת הרוסטביף והירקות לאורך על מחצית הבצק עד למרחק של 1/2 אינץ' מהשוליים. למעלה עם גבינה פרוסה שנותרה. מקפלים את הבצק על המילוי; צבוט תפרים כדי לאטום ולהכניס קצוות מתחת.
מערבבים חלבון ביצה ומים; להבריש מעל הבצק.
אופים ב-350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.