מהר, צלע חזיר קלה ומבשלה.
והוא יספק כ 55 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 24 קלוריות. אם יש לכם רוטב ברביקיו מקורי, צלעות חזיר, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מחבת צלע חזיר מהירה וקלה, הכרוב של מרתה סטיוארט וצלעות חזיר טבח מהיר, ו צלע חזיר אפויה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב וחרדל בצלחת רדודה עד מעורבב.
הסר 6 כפות. תערובת רוטב ברביקיו; מילואים לשימוש מאוחר יותר.
מוסיפים צלעות לתערובת רוטב ברביקיו הנותרים בצלחת; פונים באופן שווה מעיל שני הצדדים של צלעות. מקררים 10 דקות.
טבח צלעות במחבת גדולה על חום בינוני 5 דקות.; turn.
מוסיפים גזר ותערובת רוטב ברביקיו שמורה; כיסוי. לבשל 7 עד 10 דקות. או עד רוטב מעובה צלעות נעשים (145F).
בואו לעמוד 3 דקות. בינתיים, לבשל אורז לפי ההוראות על החבילה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. שרדונה מתאים צלעות פשוטות או צלעות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח עבור מנות חזיר בכלל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.