קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

מולים אפויים ממולאים

מולים אפויים ממולאים
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מולים אפויים ממולאים, מולים ממולאים אפויים, ו טאהונג אפוי (מולים אפויים עם תוספת מאיו-צ'ילי).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לנקות ולנקות את החלק החיצוני של פגזי המולים היטב (הם ישמשו מאוחר יותר לשירות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3
בתנור הולנדי מברזל יצוק על אש גבוהה מוסיפים 1 כף משמן הזית, השום, פתיתי הפלפל האדום, היין הלבן והטימין. הביאו את היין לרתיחה והוסיפו את המולים. מכסים היטב ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוציאים את המולים מהסיר, משליכים כל מה שלא נפתח, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת קוצצים. שוטפים את הקליפות ומניחים בצד לשירות. מסננים את הנוזל מהסיר ושומרים. נגבו את התנור ההולנדי במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את יתרת שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הסרנו, את יתרת השום והעגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את החמאה והקמח. לאחר שהחמאה נמסה, שלבו לאט את החלב.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מהמולים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת שמנת אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את המולים הקצוצים ומוסיפים בהדרגה 1 כוס פנקו, לפי הצורך, ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מחממים את התנור כדי לצלות ולהתאים את המדף ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מפרידים, שוטפים ומייבשים את קליפות המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
12
מורחים את מלח הסלע באופן שווה בפלטת הגשה אטומה לתנור. ממלאים את קליפות המולים ב -2 עד 3 כפות מתערובת המולים-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מניחים את כוס הפנקו שנותרה בקערה או בצלחת רדודה ומורחים. מגלגלים בעדינות את הקליפות המלאות בפנקו. מקננים את המולים הממולאים למלח הסלע שעל המגש המוכן. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מניחים מתחת לצלייה וצולים עד להזהבה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מלח סלעיםמלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
מפזרים את הפטרוזיליה האיטלקית הקצוצה, סוחטים כמה טריזי לימון מעל המולים ומקשטים עם יתרת טריזי הלימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
טריז לימוןטריז לימון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש, כמו סוביניון בלאןיין לבן יבש, כמו סוביניון בלאן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה איטלקית שטוחה, לקישוטפטרוזיליה איטלקית שטוחה, לקישוט33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמחקמח3sprigsטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך1לימון, חתוך טריזים, לקישוטלימון, חתוך טריזים, לקישוט907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מולים טריים, מקרצפים ומזוקנים, רצוי שפתיים ירוקותמולים טריים, מקרצפים ומזוקנים, רצוי שפתיים ירוקות0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט, מגורד טריאגוז מוסקט, מגורד טרי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם panko, מחולקפירורי לחם panko, מחולק1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפלים אדומים קצוצים דקפלפלים אדומים קצוצים דק0חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלח סלעיםמלח סלעים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות רומא זרעים וקוביות דק (בערך 4)עגבניות רומא זרעים וקוביות דק (בערך 4)1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפוליםטחון דק סראנו צ'ילהטחון דק סראנו צ'ילה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יינות בדיעבד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.