זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מולים אפויים ממולאים, מולים ממולאים אפויים, ו טאהונג אפוי (מולים אפויים עם תוספת מאיו-צ'ילי).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לנקות ולנקות את החלק החיצוני של פגזי המולים היטב (הם ישמשו מאוחר יותר לשירות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
3
בתנור הולנדי מברזל יצוק על אש גבוהה מוסיפים 1 כף משמן הזית, השום, פתיתי הפלפל האדום, היין הלבן והטימין. הביאו את היין לרתיחה והוסיפו את המולים. מכסים היטב ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )
סטייקים של ניו יורק
ספגטי מיובש בקופסה
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוציאים את המולים מהסיר, משליכים כל מה שלא נפתח, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת קוצצים. שוטפים את הקליפות ומניחים בצד לשירות. מסננים את הנוזל מהסיר ושומרים. נגבו את התנור ההולנדי במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את יתרת שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את הסרנו, את יתרת השום והעגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
7
מוסיפים את החמאה והקמח. לאחר שהחמאה נמסה, שלבו לאט את החלב.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
8
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מהמולים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת שמנת אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את המולים הקצוצים ומוסיפים בהדרגה 1 כוס פנקו, לפי הצורך, ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מחממים את התנור כדי לצלות ולהתאים את המדף ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מפרידים, שוטפים ומייבשים את קליפות המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
12
מורחים את מלח הסלע באופן שווה בפלטת הגשה אטומה לתנור. ממלאים את קליפות המולים ב -2 עד 3 כפות מתערובת המולים-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
13
מניחים את כוס הפנקו שנותרה בקערה או בצלחת רדודה ומורחים. מגלגלים בעדינות את הקליפות המלאות בפנקו. מקננים את המולים הממולאים למלח הסלע שעל המגש המוכן. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מניחים מתחת לצלייה וצולים עד להזהבה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
(מומלץ: רוטב A1)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מפזרים את הפטרוזיליה האיטלקית הקצוצה, סוחטים כמה טריזי לימון מעל המולים ומקשטים עם יתרת טריזי הלימון ומגישים מיד.
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יינות בדיעבד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.