זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מולים אפויים ממולאים, מולים ממולאים אפויים, ו טאהונג אפוי (מולים אפויים עם תוספת מאיו-צ'ילי).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לנקות ולנקות את החלק החיצוני של פגזי המולים היטב (הם ישמשו מאוחר יותר לשירות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
3
בתנור הולנדי מברזל יצוק על אש גבוהה מוסיפים 1 כף משמן הזית, השום, פתיתי הפלפל האדום, היין הלבן והטימין. הביאו את היין לרתיחה והוסיפו את המולים. מכסים היטב ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ספגטי מיובש בקופסה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוציאים את המולים מהסיר, משליכים כל מה שלא נפתח, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת קוצצים. שוטפים את הקליפות ומניחים בצד לשירות. מסננים את הנוזל מהסיר ושומרים. נגבו את התנור ההולנדי במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את יתרת שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את הסרנו, את יתרת השום והעגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים את החמאה והקמח. לאחר שהחמאה נמסה, שלבו לאט את החלב.
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מהמולים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת שמנת אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את המולים הקצוצים ומוסיפים בהדרגה 1 כוס פנקו, לפי הצורך, ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מחממים את התנור כדי לצלות ולהתאים את המדף ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מפרידים, שוטפים ומייבשים את קליפות המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
12
מורחים את מלח הסלע באופן שווה בפלטת הגשה אטומה לתנור. ממלאים את קליפות המולים ב -2 עד 3 כפות מתערובת המולים-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
13
מניחים את כוס הפנקו שנותרה בקערה או בצלחת רדודה ומורחים. מגלגלים בעדינות את הקליפות המלאות בפנקו. מקננים את המולים הממולאים למלח הסלע שעל המגש המוכן. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מניחים מתחת לצלייה וצולים עד להזהבה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
מלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יינות בדיעבד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.