קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

מולים אפויים ממולאים

מולים אפויים ממולאים
זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מולים אפויים ממולאים, מולים ממולאים אפויים, ו טאהונג אפוי (מולים אפויים עם תוספת מאיו-צ'ילי).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לנקות ולנקות את החלק החיצוני של פגזי המולים היטב (הם ישמשו מאוחר יותר לשירות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
3
בתנור הולנדי מברזל יצוק על אש גבוהה מוסיפים 1 כף משמן הזית, השום, פתיתי הפלפל האדום, היין הלבן והטימין. הביאו את היין לרתיחה והוסיפו את המולים. מכסים היטב ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים את המולים מהסיר, משליכים כל מה שלא נפתח, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת קוצצים. שוטפים את הקליפות ומניחים בצד לשירות. מסננים את הנוזל מהסיר ושומרים. נגבו את התנור ההולנדי במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את יתרת שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הסרנו, את יתרת השום והעגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את החמאה והקמח. לאחר שהחמאה נמסה, שלבו לאט את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מהמולים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת שמנת אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את המולים הקצוצים ומוסיפים בהדרגה 1 כוס פנקו, לפי הצורך, ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מחממים את התנור כדי לצלות ולהתאים את המדף ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מפרידים, שוטפים ומייבשים את קליפות המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
12
מורחים את מלח הסלע באופן שווה בפלטת הגשה אטומה לתנור. ממלאים את קליפות המולים ב -2 עד 3 כפות מתערובת המולים-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעיםמלח סלעים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים את כוס הפנקו שנותרה בקערה או בצלחת רדודה ומורחים. מגלגלים בעדינות את הקליפות המלאות בפנקו. מקננים את המולים הממולאים למלח הסלע שעל המגש המוכן. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מניחים מתחת לצלייה וצולים עד להזהבה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח סלעיםמלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מפזרים את הפטרוזיליה האיטלקית הקצוצה, סוחטים כמה טריזי לימון מעל המולים ומקשטים עם יתרת טריזי הלימון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
טריז לימוןטריז לימון
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש, כמו סוביניון בלאןיין לבן יבש, כמו סוביניון בלאן2(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית שטוחה, לקישוטפטרוזיליה איטלקית שטוחה, לקישוט3(חוֹרֶף)קמחקמח3sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך1לימון, חתוך טריזים, לקישוטלימון, חתוך טריזים, לקישוט907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מולים טריים, מקרצפים ומזוקנים, רצוי שפתיים ירוקותמולים טריים, מקרצפים ומזוקנים, רצוי שפתיים ירוקות0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט, מגורד טריאגוז מוסקט, מגורד טרי3(חוֹרֶף)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם panko, מחולקפירורי לחם panko, מחולק11 קילו קישואים,פלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפלפלים אדומים קצוצים דקפלפלים אדומים קצוצים דק0(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלח סלעיםמלח סלעים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות רומא זרעים וקוביות דק (בערך 4)עגבניות רומא זרעים וקוביות דק (בערך 4)11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,טחון דק סראנו צ'ילהטחון דק סראנו צ'ילה2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יינות בדיעבד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.