זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: מולים אפויים ממולאים, מולים ממולאים אפויים, ו טאהונג אפוי (מולים אפויים עם תוספת מאיו-צ'ילי).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לנקות ולנקות את החלק החיצוני של פגזי המולים היטב (הם ישמשו מאוחר יותר לשירות).
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
3
בתנור הולנדי מברזל יצוק על אש גבוהה מוסיפים 1 כף משמן הזית, השום, פתיתי הפלפל האדום, היין הלבן והטימין. הביאו את היין לרתיחה והוסיפו את המולים. מכסים היטב ומבשלים עד שכל המולים נפתחו, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ספגטי מיובש בקופסה
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוציאים את המולים מהסיר, משליכים כל מה שלא נפתח, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את הבשר ואת קוצצים. שוטפים את הקליפות ומניחים בצד לשירות. מסננים את הנוזל מהסיר ושומרים. נגבו את התנור ההולנדי במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 קילו שוקי עוף
5
מניחים את הסיר על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את יתרת שמן הזית וכאשר מנצנצים מוסיפים את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל רק מתחיל להתקרמל, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מוסיפים את הסרנו, את יתרת השום והעגבניות ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את החמאה והקמח. לאחר שהחמאה נמסה, שלבו לאט את החלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
מוסיפים את נוזל הבישול השמור מהמולים, מעט בכל פעם, עד שהתערובת שמנת אך לא נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
9
מוסיפים את המולים הקצוצים ומוסיפים בהדרגה 1 כוס פנקו, לפי הצורך, ומערבבים בעדינות לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
10
מחממים את התנור כדי לצלות ולהתאים את המדף ל 6 אינץ ' מתחת לאלמנט.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מפרידים, שוטפים ומייבשים את קליפות המולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
12
מורחים את מלח הסלע באופן שווה בפלטת הגשה אטומה לתנור. ממלאים את קליפות המולים ב -2 עד 3 כפות מתערובת המולים-ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
13
מניחים את כוס הפנקו שנותרה בקערה או בצלחת רדודה ומורחים. מגלגלים בעדינות את הקליפות המלאות בפנקו. מקננים את המולים הממולאים למלח הסלע שעל המגש המוכן. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל, מניחים מתחת לצלייה וצולים עד להזהבה ומבעבעת, 2 עד 3 דקות, צופים בזהירות כדי למנוע צריבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
1 כף מרסלה יבשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מפזרים את הפטרוזיליה האיטלקית הקצוצה, סוחטים כמה טריזי לימון מעל המולים ומקשטים עם יתרת טריזי הלימון ומגישים מיד.
רכיכה עובדת ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יינות בדיעבד שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -26 דולר לבקבוק.
בדיעבד יינות שרדונה
שרדונה 2018 שלנו מקורו בכרמים בקרנרוס ובאלון קנול. היין מותסס בנירוסטה, ואז בן שלושה חודשים על הגב אלון צרפתי ניטרלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושת פה. שרדונה 100% זה מראה חומציות השמורה בדרך כלל ליינות אל חלד בלבד. זהו שרדונה מאוזן להפליא.