מולים ברוטב יין לבן
גשו לסופר וקנו שום, בצלצלים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: מולים ברוטב יין לבן, מולים ברוטב יין לבן, ו מולים ברוטב יין לבן.
הוראות
שים את המולים בקערה של מים מלוחים (1 כף מלח לכל ליטר מים) במשך 10-15 דקות. לזרוק את כל כי הם פתוחים לרווחה או לסרב לסגור כאשר אתה מטפל בהם כמו אלה הם מתים סביר.
במבט על מולים סגורים, לראות אם כל עדיין יש לי הזקן שלהם (ארוך חוטים byssal שעיר המסייעים לעגן את המולים למשטחים) ולמשוך אותם החוצה, מושך לאט וחזק לקראת ציר של הקליפה.
שים יין, מולים בתחתית סיר גדול, קיטור עד מולים פתוחים: לשים 1/2 כוס יין לבן יבש בתחתית סיר גדול (לפחות 4-ליטר).
הוסף את המולים לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה ולאחר מכן להפחית את החום לנמוך. כאשר המולים מבשלים, הם ישחררו את המים בטעם גבוה לסיר.
מבשלים עד שפותחים את הקונכיות, והמולים מבושלים, נראים מאודים ורכים, 5 עד 7 דקות. הקפד לא לבשל יתר על המידה, או המולים יהיו גמישים וקשה.
מולים מבושלים, לשמור את נוזל הבישול: ברגע המולים מבושלים, בזהירות להסיר אותם מן הסיר לקערה, אחד אחד באמצעות מלקחיים, כולל אלה שנשברו מן הקונכיות שלהם. אל תשליך את הנוזל בסיר!
תן למים להיכנס לסיר להתיישב לרגע. כל חצץ יהיה להתיישב לתחתית. בעדינות לשפוך את מי הבישול לתוך כוס מדידה, משאיר את החצץ בסיר להיפטר מאוחר יותר. אם המים שמדדת עדיין קצת קשים, לסנן את חצץ באמצעות מסננת.
סאוטה שאלוט ושום בחמאה, מוסיפים קמח: ממיסים את החמאה בסיר בגודל בינוני.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים כמה דקות עד שקוף.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה. אם אתה רוצה את הרוטב שלך להיות קצת עבה, להוסיף כפית או שתיים של קמח למחבת, מערבבים לשלב. (אחרת לדלג על הקמח.)
מוסיפים מים לבישול mussel כדי ליצור רוטב: מוסיפים לאט על כוס מים בישול mussel המסוננים לסיר, ערבוב כדי ליצור רוטב חלק.
מוסיף את הפטרוזיליה טחון לרוטב.
יוצקים רוטב על מולים כדי לשרת:
מניחים מולים בקערות הגשה.
יוצקים קצת רוטב על כל קערה של מולים.
מגישים עם לחם פריך לטבילה ברוטב.
יין מומלץ: Muscadet, ריזלינג, יין ורדים
מולים ניתן לזווג עם Muscadet, ריזלינג, יין רוזה. Muscadet הוא זיווג קלאסי, אבל הרבה לבנים יבשים פריך יעבוד. אם המולים מבושלים עם עגבניות, לבחור רוזה. אם המולים בצד החריף, נסה ריזלינג. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne]()
Jolie-Laide Rodnick Farm Melon de Bourgogne
בעבר היה ידוע בכרם "אנטל" (Antle Vineyard), זהו אתר מדברי גבוה דרמטי בהרי גבילן, בסמוך לפארק הלאומי פינקלס (Pinnacles National Park). מדרון הפונה דרומה, בגובה 1800 רגל המשקיף על מונטריי בהשפעת החוף המתונה. ממוקם ממש מתחת הר געש נכחד עם קרקעות גרניט ואבן גיר מפורקות. צביר שלם, שנבחר מוקדם כדי לשמר את החומציות הטבעית, נלחץ לביצי בטון שם עבר תסיסה ספונטנית ולאחר מכן 6 חודשים sur lie elevage.קונכיית צדפות צ ' וקי, ורבנה לימון ופריחת הדר עם חומציות מעוררת תיאבון.