מולים ורוטב שאלו-יין עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם מלח סלעים, שאלוט, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מולים ברוטב שמנת שאלוט, שאלות ורוטב יין אדום, ו סטייק עם שאלוט-רוטב יין אדום (bifteck Marchand De Vin) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מניחים מולים בקערה גדולה; מכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מפזרים עם קמח תירס; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
4
ניקוז; לשטוף מולים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
מניחים מלח סלעים בתחתית מחבת צלייה רדודה. מסדרים מולים בשכבה אחת על מלח סלעים.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
אופים ב 500 במשך 5 דקות או עד פגזים לפתוח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר מולים מהמחבת; להפריש, ולשמור חם. להשליך מלח סלעים וכל פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מלח סלעים
ספגטי מיובש בקופסה
1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מערבבים יין, חומץ, שאלוט ופלפל בסיר קטן. מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב.
רכיכות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.