מולים מאודים
מולים מאודים יכולים להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שמן זית, בצל, מוליםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מולים A La Mariniere (מולים מאודים), מולים מאודים, ו מולים מאודים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בשמן בסיר 5-6 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 3-5 דקות.
מוסיפים יין ומולים ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל, רועד סיר מדי פעם, עד מולים נפתחים, 4 עד 5 דקות. (בטל כל אלה שלא נפתחו.)
להעביר מולים למגש עם כפית מחוררת, להשליך נוזל מהביל.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![לאפיס לונה שרדונה]()
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.