מולים עם גראם מסאלה
מולים עם Garam Masala עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 467 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן זית, garam masala, חלב קוקוס מעורבב היטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו garam מסאלה, איך לעשות punjabi garam מסאלה אבקה בבית, גארם מסאלה, ו גארם מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 8 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. מבשלים בצל, שומר, שום, garam masala, פתיתי פלפל אדום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, ערבוב מדי פעם, עד בצל ושומר הם במכרז, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיץ וחלב קוקוס ומביאים לרתיחה.
מוסיפים מולים ומבשלים על אש בינונית גבוהה, מכוסה, ערבוב מדי פעם, רק עד מולים לפתוח רחב, 8 עד 10 דקות. (להשליך כל שנותר סגור לאחר 10 דקות.)
קוצצים על 2 כפות שמורות בריכות שומר ומערבבים לתוך מולים יחד עם בזיליקום.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה Trentadue La Storia. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.