קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

מולים עם עגבניות וסלמי

מולים עם עגבניות וסלמי
מולים עם עגבניות וסלמי עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם קרעתם בזיליקום, מרק עוף, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסלמי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם סלמי קינוח שוקולד כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. מתכונים דומים: פסטה עם עגבניות, סלמי ומוצרלה מעושנת, סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, חזיר, סלמי וגבינה, ו טליאטלה עם סלמי, זיתים ועגבניות צלויות בתנור.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את השום, הסלמי, זרעי השומר ופתיתי הפלפל האדום ומבשלים תוך ערבוב עד שהשום פשוט מזהיב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
3
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את היין, העגבניות, 1/4 כוס מים ו 1/4 כפית מלח ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם פתוחים לרווחה ונראים שמנמנים מבפנים, 6 עד 9 דקות. מחק מולים שלא נפתחו לאחר 10 דקות. מערבבים את הבזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
מגישים עם לחם.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
7
צילום: אנטוניס אכילוס

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לרכיכות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אוברט לורן כרם שרדונה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 139 דולר.
אוברט לורן כרם שרדונה
אוברט לורן כרם שרדונה
2011 לורן ן שרדונה תמיד מזכיר אחד תערובת וינטאג היפותטי של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. לורן זו משנת 2011 ברורה באופן טבעי עם גווני כלורופיל ירוקים בקצה. ארומטים הם לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. הארומטים המובהקים של פירות ומינרלים נותנים תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. תחושת הפה מציגה תו עליון של גליצרין, ואחריו מבנה חומצי שנמצא רק אצל לורן.ליין בהירות מעורפלת קלה המציגה את מחויבותו של אוברט לייצור יין התערבותי מינימלי.