מולים עם קרם בזיליקום
מולים עם קרם בזיליקום עשויים להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 567 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, יין, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מולים עם קרם בזיליקום, מולים ברוטב שמנת בזיליקום, ו מולים עם קישואים ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ושום בחמאה בסיר כבד 5 עד 6 ליטר על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים יין ומולים ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני עד מולים פשוט לפתוח רחב, 6 עד 8 דקות. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 8 דקות.)
להעביר מולים עם כפית מחוררת לקערה הגשה, ולאחר מכן להעביר נוזל בישול לבלנדר יחד עם קרם, בזיליקום, ופלפל להתמזג עד חלקה (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים). רוטב העונה עם מלח ושופכים על מולים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Hahn Winery Santa Lucia Highlands. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.