מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה
מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 680 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גרידת לימון, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ריבועי ג'ינג'ר עם קרם דבש מסקרפונה, ו עוגת זנגביל מיושנת עם מולסה קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: מחממים התנור ל 35
תרסיס 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות. בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם זנגביל הקרקע, קינמון, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את שמן קנולה עם סוכר חום, מולסה, דבש, ביצים וגרידת לימון עד חלקה.
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד בשילוב.
להקציף במים רותחים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. הגדר את המחבת על מתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
בינתיים, לעשות את קונפי התפוז: בסיר בינוני, לשלב את הרצועות של גרידה כתומה עם מים וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה עד סירופ ואת גרידת כתום רך, כ 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את קונפי התפוז לצלחת; להשליך את הסירופ.
הפוך את קרם Mascarpone: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את mascarpone עם קרם, גרידה כתומה, סוכר קונדיטוריה ומלח עד פסגות רכות טופס.
חותכים את דבשה-עוגת זנגביל לריבועים ולהעביר לצלחות. Dollop קרם mascarpone על גבי, מקשטים עם קונפי כתום ומגישים.