קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה

מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה
מתאים ל-9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 680 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, גרידת לימון, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מולסה-עוגת זנגביל עם קרם מסקרפונה, ריבועי ג'ינג'ר עם קרם דבש מסקרפונה, ו עוגת זנגביל מיושנת עם מולסה קצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
תרסיס 9 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם תרסיס בישול ירקות. בקערה גדולה, לשלב את הקמח עם זנגביל הקרקע, קינמון, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא את שמן קנולה עם סוכר חום, מולסה, דבש, ביצים וגרידת לימון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן צמחיתרסיס שמן צמחי
אבקת ג ' ינג ' ראבקת ג ' ינג ' ר
סודה לשתייהסודה לשתייה
סוכר חוםסוכר חום
שמן קנולהשמן קנולה
גרידת לימוןגרידת לימון
קינמוןקינמון
מולסהמולסה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דבשדבש
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
לטאטא את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד בשילוב.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
להקציף במים רותחים. לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן ואופים במשך כ 1 שעה ו 10 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. הגדר את המחבת על מתלה ולתת את העוגה להתקרר לחלוטין, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
בינתיים, לעשות את קונפי התפוז: בסיר בינוני, לשלב את הרצועות של גרידה כתומה עם מים וסוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים על חום גבוה עד סירופ ואת גרידת כתום רך, כ 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את קונפי התפוז לצלחת; להשליך את הסירופ.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
כתוםכתום
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הפוך את קרם Mascarpone: בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, להכות את mascarpone עם קרם, גרידה כתומה, סוכר קונדיטוריה ומלח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
גרידה כתומהגרידה כתומה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
חותכים את דבשה-עוגת זנגביל לריבועים ולהעביר לצלחות. Dollop קרם mascarpone על גבי, מקשטים עם קונפי כתום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מולסהמולסה
כתוםכתום
קרםקרם

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1אוראו ממולאים כפוליםנייר אורזנייר אורז22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גססוכר ממתקיםסוכר ממתקים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)2קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2חתיכות טופי הית' ברג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםגרידת לימון מגוררת דקגרידת לימון מגוררת דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמסקרפונה, בטמפרטורת החדרמסקרפונה, בטמפרטורת החדר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה1חתיכות טופי הית' ברגרידה כתומה דקגרידה כתומה דק1כתום, גרידה קלופים עם מקלף ירקות פרוס לאורכו לרצועות 1/8 אינץכתום, גרידה קלופים עם מקלף ירקות פרוס לאורכו לרצועות 1/8 אינץ1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחיםמים רותחים9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות