מומופוקו סלק מלפפון חמוץ
Momofuku סלק מלפפון חמוץ נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. אם יש לך סלק, סוכר מגורען, חומץ אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Momofuku לפת מלפפון חמוץ, מומופוקו גזר חמוץ, ו סלק-מלפפון חמוץ ביצים ממולאות.
הוראות
מניחים את החומץ, הסוכר, המים והמלח בסיר קטן, להקציף כדי לפזר את הסוכר והמלח, ולהביא לרתיחה מהירה.מיד לשפוך את המלח על הסלק, מוודא לכסות אותם לחלוטין אבל משאיר 1/4 אינץ ' של מקום בחלק העליון של הצנצנת.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.כסה את הצנצנת במכסה צמוד. לנער את הצנצנת או להפוך אותו הפוך כדי להפיץ את המלח באופן שווה, ואז למקם אותו במקרר לפחות 1 יום רצוי 1 שבוע לפני השימוש. (סלק כבוש ניתן לשמור במקרר עד 2 חודשים.)