דג Monkfish קלוי בתנור עם צדפות ונקניק Merguez עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו חמאה, נקנקיות מרגוז, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניקיית מרגוז תוצרת בית, נקניק כבש אלג'ירי Merguez, ו נקניקיות תוצרת בית בסגנון מרגוז.
הוראות
1
עבור דג הנזיר: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את דג הנזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם. צורב משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
Monkfish
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים את הדגים במחבת קלייה קטנה וצולים בתנור במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
4
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל 400 מעלות. לזרוק תפוחי אדמה בשמן זית בעונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. צולים במשך 10 עד 15 דקות, עד רק מבושל דרך מעט חום זהוב. .
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
עבור הנקניק: מחממים גריל או מחבת גריל. גריל את הנקניק עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
6
תן לנוח לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף יין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
שום
יין
4
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
5
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, מסירים את הצדפות בכפית מחוררת לקערה. מבשלים את המרק עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מרק
צדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
סיר
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
7
מקציפים בחמאה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
חותכים את דג הנזיר קלוי ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
Monkfish
2
מניחים כמות קטנה של תרד בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מניחים חתיכת monkfish על גבי תרד ומניחים 3 תפוחי אדמה, 3 חתיכות של merguez ו 3 צדפות מסביב לקצה. מרק מצקת מעל ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.