קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מונקפיש קלוי בתנור עם צדפות ונקניקיות מרגוז

מונקפיש קלוי בתנור עם צדפות ונקניקיות מרגוז
דג Monkfish קלוי בתנור עם צדפות ונקניק Merguez עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 1289 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו חמאה, נקנקיות מרגוז, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניקיית מרגוז תוצרת בית, נקניק כבש אלג'ירי Merguez, ו נקניקיות תוצרת בית בסגנון מרגוז.

הוראות

1
עבור דג הנזיר: מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מתבלים את דג הנזיר עם מלח ופלפל לפי הטעם. צורב משני הצדדים עד חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים את הדגים במחבת קלייה קטנה וצולים בתנור במשך 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
4
לתפוחי האדמה: מחממים תנור ל 400 מעלות. לזרוק תפוחי אדמה בשמן זית בעונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. צולים במשך 10 עד 15 דקות, עד רק מבושל דרך מעט חום זהוב. .
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
עבור הנקניק: מחממים גריל או מחבת גריל. גריל את הנקניק עד חום זהוב מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
6
תן לנוח לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'.
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות. להגדיל את החום גבוה, להוסיף יין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ייןיין
4
מוסיפים מרק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
מוסיפים צדפות, מכסים את הסיר ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, מסירים את הצדפות בכפית מחוררת לקערה. מבשלים את המרק עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
סירסיר
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
7
מקציפים בחמאה, מוסיפים את הבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
1
חותכים את דג הנזיר קלוי ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
2
מניחים כמות קטנה של תרד בכל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים חתיכת monkfish על גבי תרד ומניחים 3 תפוחי אדמה, 3 חתיכות של merguez ו 3 צדפות מסביב לקצה. מרק מצקת מעל ומקשטים עם פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
MonkfishMonkfish
תפוח אדמהתפוח אדמה
תרדתרד
מרקמרק
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו