מוס דלעת קפוא עם אגוז-טופי קראנץ
מוס דלעת קפוא עם אגוז-טופי קראנץ דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1044 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 86 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חתיכות טופי, ג'ינג'ר הקרקע, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: מוס דלעת קפוא עם אגוז-טופי קראנץ, טרין מוקה טופי-קראנץ קפוא, ו עוגת גבינה עם טופי-קראנץ ' דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו מעוטר גיליון אפייה עם לסכל; מברשת בנדיבות עם שמן צמחי. לזרוק אגוזים, חתיכות טופי, סוכר, ומלח בקערה בינונית להתמזג.
מוסיפים חמאה וזורקים למעיל.
מניחים תערובת במרכז גיליון מוכן; טפיחה לשכבה אחת.
אופים עד חתיכות טופי רכים (אבל לשמור על צורה), על 15 דקות. קראנץ ' מגניב לחלוטין על הסדין.
העברה למשטח עבודה; קוצצים גס.
להקציף 3/4 כוס שמנת, סוכר, וחלמון ביצה בסיר בינוני כבד להתמזג. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך עד מעובה עקביות פודינג, על 10 דקות (לא להרתיח).
העברת תערובת לקערה גדולה.
מערבבים בדלעת, רום, וניל, קינמון טחון, זנגביל, אגוז מוסקט, מלח, ואולספייס. מקררים חשופים עד קור, תוך ערבוב מדי פעם, כ -40 דקות.
לנצח הנותרים 1 1/4 כוסות קרם בקערה גדולה אחרת עד קרם מחזיק פסגות.
להעביר 1/2 כוס קצפת לקערה בינונית לקישוט; כיסוי וצינה. מקפלים הנותרים קצפת לתוך תערובת דלעת. מכסים ומקררים מוס לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
בכל אחד 4 בינוני (10 אונקיות) גביעים, שכבה 1/3 כוס מוס ו כף נדיבה קראנץ. חזור 2 פעמים נוספות (כמה קראנץ עשוי להישאר). במידת הצורך, להקציף שמורות 1/2 כוס קצפת לפסגות רכות. צינור או טיפה של שמנת על מוס בכל גביע. כיסוי; להקפיא בן לילה. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור קפוא.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.)