עוף כבד מוס עם כמהין: Spuma di Fegati con Tartufo דורש על 9 שעות אם יש לך כבדי ברווז, פלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, מוס כבד עוף, ו מוס כבד עוף.
הוראות
1
לקצץ את הכבד של כל רקמת החיבור לחתוך כל אזורים ירוקים. בקערת זכוכית או נירוסטה, לשלב את עלי המפרץ, שום, ברנדי ומרסאלה. לזרוק עם הכבדים. מכסים ומקררים בין לילה.
לנקז את הכבדים, הזמנת המרינדה. תייבש אותם עם מגבות נייר. במחבת כבדה גדולה, מחממים את 4 כפות חמאה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את הכבדים, עלי המפרץ השמורים, ושום, ולזרוק 20 שניות או עד הכבדים לאבד את הצבע האדום שלהם.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
יוצקים את המרינדה ומרתיחים על 2 דקות. הכבד צריך להיות מוצק אבל עדיין ורוד בפנים. תוציא אותם מהמחבת עם כפית מחוררת ותניח בצד. המשך להרתיח את הנוזל עד שכל זה התאדה ואת sputters החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף את 2 כפות המניה למחבת לגרד את התוכן על הכבדים. מגניב לטמפרטורת החדר. מחית את הכבדים במעבד מזון עד חלקה. העונה אגרסיבית עם מלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
קח קערה גדולה של קרח בהישג יד. בקערה בינונית, מקציפים את 10 כפות חמאה עם מקצף נייד במהירות בינונית עד רכות. בהדרגה לנצח את מחית הכבד, ולאחר מכן להגדיר את הקערה על קרח ולהמשיך להכות במהירות בינונית 8 עד 10 דקות, או עד התערובת הבהירה בצבע והוא רך מאוד. מכסים ומקררים 1 עד 2 שעות.
כדי לשרת, להביא את מוס קרוב לטמפרטורת החדר. כפית אותו לתוך יחיד 3 אינץ ramekins או crocks, או תל אותו 3 כוס טרין.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מפזרים בנדיבות עם כמהין מגולח. ללוות עם חתיכות בגודל ביס של לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
9
בסיר גדול וכבד, מחממים את השמן מעל חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
10
מוסיף את כל חלקי העוף וחום בכל רחבי, ערבוב כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
11
הסר את העוף ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מוסיפים את הגזר, הבצל והסלרי לסיר ומבשלים עד רך משחימים. החזירו את העוף לסיר והוסיפו 3 ליטרים של מים, רסק העגבניות, הפלפל והפטרוזיליה. מערבבים עם כף עץ כדי לנתק את חתיכות העוף והירקות השחומים מתחתית המחבת. מביאים כמעט לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה עד מופחת בחצי, על 2 שעות, מדי פעם ברפרוף עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
הסר מחום, מתח, ולחץ על המוצקים עם החלק התחתון של מצקת כדי לחלץ את כל הנוזלים. מערבבים את המניה כדי להקל על הקירור ולהניח בצד. מקררים מלאי במיכלים קטנים עד שבוע או להקפיא עד חודש.