מוס מנגו קוסקוס
מוס מנגו קוסקוס יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר, שמנת, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מוס מנגו קוסקוס, מוס מנגו . איך לעשות מוס מנגו מהיר, ו מנגו אידיוט טונה עם קוסקוס מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה, להביא את המים לרתיחה.
תוסיף את הקוסקוס לזרם. מערבבים פעם אחת.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד עד הקוסקוס הוא במכרז, 12 עד 15 דקות.
מערבבים ב 2 כפות של הסוכר. לכסות בחוזקה להפריש.
קרצף את אחד התפוזים מתחת למים זורמים והתייבש. עם מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות, להיזהר לא לקלף את כל המעשר הלבן. דק לרכך את ההתלהבות. תניח בצד.
לסחוט את התפוזים כדי לקבל על 3/4 כוס מיץ. מסננים דרך מסננת רשת בינונית לסיר קטן. מעל חום בינוני, להרתיח את המיץ עד שזה צמצם כ 2 כפות, ויש לו את העקביות של דבש מותך, 4 עד 5 דקות. מערבבים בליקר. תניח בצד.
מקלפים את המנגו וחותכים את הבשר מן הזרע.
חותכים חצי טריזים דקים וקוביות גס את השאר. תניח בצד.
בקערת מתכת צוננת, מקציפים את הקרם עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הוניל ואת הסוכר הנותר. מקררים 1 כוס של קצפת להגשה. בקערה בינונית, לשלב את שאר הקצפת עם יוגורט ואת מנגו חתוך לקוביות. מקררים עד שמוכנים להגיש.
לפני ההגשה, לשלב את תערובת יוגורט מנגו עם קוסקוס. כפית כמויות שוות לתוך 6 כוסות פרפה או קערות קטנות. מעל כל קינוח עם מנה נדיבה של קצפת שמורות טריזי מנגו.
טפטוף עם רוטב כתום, מפזרים גרידת תפוזים טחון, ומגישים.