צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי פירות ים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, ספגטי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: ספגטי פירות ים, ספגטי פירות ים, ו ספגטי עם מרינרה פירות ים בקארי.
הוראות
1
שים תמנון בסיר לחץ עם מים, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח וסיר לחץ חותם עם מכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה על פי הוראות היצרן 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץ
2
הסר מכסה.
3
העברת תמנון ללוח חיתוך, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תמנון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
לחתוך ולזרוק את הראש, ואז לחתוך זרועות לחתיכות 1 אינץ'.
1
עגבניות מבושלות עם מיץ, בזיליקום, ושמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני, חשוף, ערבוב ומועך עגבניות מדי פעם, עד עבה מופחת כ 3/4 כוס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
בזיליקום פירה, שמן, חמאה, ו 1/2 כפית מלח בבלנדר, גירוד בצד לפי הצורך, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מבשלים ספגטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, שום purée ושמן בבלנדר ניקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים תערובת שמן, ואז מיד להוסיף תמנון, שרימפס, מולים וsauté, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס משחימים על קצוות ומולים מתחילים להיפתח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים רוטב עגבניות ונוזל בישול תמנון שמורות ומבשלים, ערבוב, עד מולים פשוט לפתוח רחב שרימפס רק מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר (להשליך כל מולים שלא נפתחו). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ספגטי מיובש בקופסה
תמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הוסף דיונון פירות ים חמים במחבת, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף פסטה חמה לזרוק לשלב (דיונון יבשל כפי שהוא נזרק).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דיונון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים טפטוף עם כל פירה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
* אם אין לך סיר לחץ, תמנון יכול להיות רתח בסיר 4 ליטר עם עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 4 כוסות מים, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. * ניתן לבשל תמנון 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה.* רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.