קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

ספגטי פירות ים

ספגטי פירות ים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ספגטי פירות ים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שיני שום, ספגטי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. מתכונים דומים: ספגטי פירות ים, ספגטי פירות ים, ו ספגטי עם מרינרה פירות ים בקארי.

הוראות

1
שים תמנון בסיר לחץ עם מים, עלה דפנה, ו 1/2 כפית מלח וסיר לחץ חותם עם מכסה, ואז לבשל בלחץ גבוה על פי הוראות היצרן 10 דקות. שים סיר לחץ בכיור (לא להסיר את המכסה) ולהפעיל מים קרים על מכסה עד הלחץ יורד לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תמנוןתמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
2
הסר מכסה.
3
העברת תמנון ללוח חיתוך, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
תמנוןתמנון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
לחתוך ולזרוק את הראש, ואז לחתוך זרועות לחתיכות 1 אינץ'.
1
עגבניות מבושלות עם מיץ, בזיליקום, ושמן בסיר בינוני כבד על חום בינוני, חשוף, ערבוב ומועך עגבניות מדי פעם, עד עבה מופחת כ 3/4 כוס, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1
בזיליקום פירה, שמן, חמאה, ו 1/2 כפית מלח בבלנדר, גירוד בצד לפי הצורך, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מעבירים לקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מבשלים ספגטי בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
בינתיים, שום purée ושמן בבלנדר ניקה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) מעל חום גבוה עד חם, 2 עד 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים תערובת שמן, ואז מיד להוסיף תמנון, שרימפס, מולים וsauté, ערבוב מדי פעם, עד שרימפס משחימים על קצוות ומולים מתחילים להיפתח, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תמנוןתמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים רוטב עגבניות ונוזל בישול תמנון שמורות ומבשלים, ערבוב, עד מולים פשוט לפתוח רחב שרימפס רק מבושלים דרך, כ 2 דקות יותר (להשליך כל מולים שלא נפתחו). מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תמנוןתמנון
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6
מסננים פסטה וחוזרים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הוסף דיונון פירות ים חמים במחבת, ערבוב לשלב, ולאחר מכן להוסיף פסטה חמה לזרוק לשלב (דיונון יבשל כפי שהוא נזרק).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מגישים טפטוף עם כל פירה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1
* אם אין לך סיר לחץ, תמנון יכול להיות רתח בסיר 4 ליטר עם עלה דפנה, 1/2 כפית מלח, ו 4 כוסות מים, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד מכרז, 1 עד 1 1/2 שעות. * ניתן לבשל תמנון 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, עד מגניב, ואז מכוסה.* רוטב עגבניות יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
תמנוןתמנון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ