מוס שוקולד לבן והל
המתכון הלבן צ'וק & הל מוס יכול להתבצע בעוד כ-40 דקות.. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 49 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 23 אוהדים. אם יש לך קרם כפול סיר, תרמילי הל, שוקולד בר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, ו primal דיאט. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. עוגת גבינה מוקפאת עם פטל וצ'וקצ'יז, גלידת פודינג בננה צ'וק-א-בלוק, ו הל אפרסק לבן להתפורר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להביא את השמנת רק לרתיחה עם תרמילי הל, ולאחר מכן להפריש להחדיר במשך 15 דקות.
שמור ריבוע אחד של שוקולד בצד ולהמיס את השאר בעדינות בקערה גדולה על מחבת של מים רותחים בקושי. מסננים את הקרם, ואז להכות עם מקציף חשמלי במשך כמה דקות כדי להתעבות מעט.
יוצקים לתוך סירים, לכסות ולקרר במשך 4 שעות, או עד 2 ימים, עד קר ולהגדיר. מאוד דק באח מעל הריבוע שמורות של שוקולד לבן לשרת.