מוסקה
מוסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בקר טחון, חצילים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את החצילים בשכבה אחת על 2 (9 על 17 אינץ') דפי אפייה.
צחצח את שני הצדדים עם 3 כפות שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל.
אופים עד השחמה והתרכך, 10 עד 15 דקות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן קנולה ואת הבצל ומבשלים עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מוסיפים את הבשר, נשברים לחתיכות עם כף עץ.
מוסיף את השום, תיבול איטלקי, 1/2 כפית קינמון, ומלח ופלפל. מערבבים את העגבניות ומבשלים עד שהוא עבה והטעמים משולבים, 20 עד 25 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
לטאטא בקמח ומבשלים 2 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, ואת הנותרים 1/2 כפית קינמון. להביא אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהוא עבה, על עקביות של בלילת פנקייק.
שים שכבה של חצילים לתבנית אפייה 9 על 9 אינץ'.
מורחים את תערובת הבשר באופן שווה מעל. שים שכבה נוספת של חצילים על גבי (להזמין את החצילים הנותרים עבור מטבל חצילים מתכון 2 באינטרנט).
יוצקים את רוטב בשמל מעל ומפזרים את הגבינה.
אופים עד השחמה מבעבע, 25 עד 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
מקשטים עם הפטרוזיליה לפני ההגשה.