קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מוסקה

מוסקה
מוסקה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בקר טחון, חצילים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מוסקה, מוסקה, ו מוסקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את החצילים בשכבה אחת על 2 (9 על 17 אינץ') דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
3
צחצח את שני הצדדים עם 3 כפות שמן קנולה ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
4
אופים עד השחמה והתרכך, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן קנולה ואת הבצל ומבשלים עד שהם מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הבשר, נשברים לחתיכות עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
מוסיף את השום, תיבול איטלקי, 1/2 כפית קינמון, ומלח ופלפל. מערבבים את העגבניות ומבשלים עד שהוא עבה והטעמים משולבים, 20 עד 25 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול עם מלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
נייר אורזנייר אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
בסיר קטן מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
לטאטא בקמח ומבשלים 2 דקות. לאט לאט לטאטא את החלב, מתבלים עם מלח ופלפל, ואת הנותרים 1/2 כפית קינמון. להביא אותו לרתיחה, ומבשלים עד שהוא עבה, על עקביות של בלילת פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
שים שכבה של חצילים לתבנית אפייה 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
11
מורחים את תערובת הבשר באופן שווה מעל. שים שכבה נוספת של חצילים על גבי (להזמין את החצילים הנותרים עבור מטבל חצילים מתכון 2 באינטרנט).
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12
יוצקים את רוטב בשמל מעל ומפזרים את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
אופים עד השחמה מבעבע, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מקשטים עם הפטרוזיליה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר