מוסקה ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוסאקן ירקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת פרמזן, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוסקה ירקות, מוסקה ירקות גבינה, ו מוסקה ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים 2 גיליונות אפייה עם מגבות נייר.
מפזרים את שני הצדדים של סיבובים חצילים עם מלח. סדר חצילים בשכבה אחת על גבי מגבות.
מיקום מתלה ראשון בשליש התחתון של תנור מתלה שני בשליש העליון של תנור מחממים ל 218°.
הסר חצילים ומגבות נייר מסדינים אפייה. חציל טפיחה יבש. שמן אותם גיליונות אפייה.
מברשת שני הצדדים של סיבובים חצילים עם שמן 1/4 כוס. מסדרים שכבה אחת על גיליונות אפייה.
אופים 10 דקות. הפעל חצילים ולסובב מחבתות בתנור. המשך לאפות עד למכרז, כ -15 דקות יותר. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
בינתיים, חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. Sauté עד בצל הוא מאוד רך, על 12 דקות.
מערבבים שום, ואז פטריות. Sauté עד המיצים להתאדות, כ -10 דקות.
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה. לבשל עד תערובת עבה, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
שמן קל 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה. מסדרים חצי מעגלי בשכבה אחת בצלחת. כפית חצי תערובת עגבניות באופן שווה על חצילים.
מפזרים 2 כפות גבינה. חזור על שכבות עם שאר חצילים, תערובת עגבניות 2 כפות גבינה.
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
להקציף בקמח. מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף בחלב. מבשלים עד רוטב מתעבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות.
להקציף בגבינה 1/2 כוס. מתבלים במלח ופלפל.
מקציפים חלמונים בקערה גדולה כדי להתמזג. בהדרגה להקציף ברוטב חריף.
יוצקים רוטב על ירקות בצלחת.
מפזרים 1/4 כוס גבינה על רוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
אופים מוסקה עד מחומם דרך ורוטב הוא חום זהוב על גבי, כ 45 דקות (או כ 55 דקות מוסקה בקירור). מגניב 15 דקות.