תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מוסאקן ירקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם פטרוזיליה, גבינת פרמזן, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מוסקה ירקות, מוסקה ירקות גבינה, ו מוסקה ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מכסים 2 גיליונות אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים את שני הצדדים של סיבובים חצילים עם מלח. סדר חצילים בשכבה אחת על גבי מגבות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מיקום מתלה ראשון בשליש התחתון של תנור מתלה שני בשליש העליון של תנור מחממים ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר חצילים ומגבות נייר מסדינים אפייה. חציל טפיחה יבש. שמן אותם גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מברשת שני הצדדים של סיבובים חצילים עם שמן 1/4 כוס. מסדרים שכבה אחת על גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
אופים 10 דקות. הפעל חצילים ולסובב מחבתות בתנור. המשך לאפות עד למכרז, כ -15 דקות יותר. מגניב. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, חום 1/4 כוס שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים בצל, גזר וסלרי. Sauté עד בצל הוא מאוד רך, על 12 דקות.