מופלטה עוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מופלטה עוף. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 366 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. אם יש לך pepperoncini, פלפל, לחם כיכרות לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו עוף Muffuletta, עוף Muffuletta, ו Muffuletta (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים עגבניות באופן שווה על כמה שכבות של מגבות נייר כבדות. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 10 דקות.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חצילים ובצל; מטוגנים 10 דקות או עד שהחציל רך ומתחיל לחום. מערבבים טימין ופלפל; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. תערובת חצילים כפית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים עגבניות לתערובת חצילים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים זיתים ואת הבא 5 מרכיבים (דרך חומץ) לתוך תערובת חצילים.
חותכים לחם צרפתי חצי אופקית. חלול החוצה העליון והתחתון חצאים של לחם, משאיר קליפה עבה 1/2 אינץ'; מילואים לחם קרוע לשימוש אחר.
מורחים על 3 כפות תערובת זית על חצי התחתון של כל כיכר. מסדרים עוף באופן שווה על החצאים התחתונים. עוף למעלה באופן שווה עם הנותרים 3 כפות תערובת זית; לכסות עם חצאים העליון של כיכרות. גלישת כיכרות עם לעטוף פלסטיק; לקרר עד 24 שעות.
חותכים כל כיכר ל 3 חתיכות רק לפני ההגשה.