מוצרלה en Carozza כריכים עם פרושוטו וחמאת בוטנים
כריכים עם פרושוטו וחמאת בוטנים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 98 גרם של שומן, וסך הכל 1148 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, פלפל קלוי, פרושוטו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחמאת הבוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס כקינוח. מתכונים דומים: Mozzarellan En Carozza, Mozzarellan En Carozza, ו Mozzarellan בכרכרה: Mozzarellan ב Carozza.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים את הפלפל הקלוי, מיונז, שמנת חמוצה, חמאת בוטנים, פתיתי פלפל אדומים, לפי הטעם, ומלח, ופלפל, לפי הטעם, בבלנדר או מעבד מזון ומעבדים עד חלקה וקרם. תניח בצד.
מורחים 4 פרוסות לחם עם חמאת בוטנים ו 4 פרוסות עם חרדל. מחלקים את המוצרלה המגוררת ואת גבינות פקורינו, ואת עשבי תיבול על פרוסות חמאת בוטנים. למעלה עם פרושוטו ופרמזן ומכסים עם פרוסות מצופה חרדל.
מוסיפים את החלב לצלחת רדודה רחבה וטובלים את הכריכים משני הצדדים בציפוי קל בחלב ומניחים אותם על צלחת אפייה משומנת בשמן.
טפטוף עם שמן זית ומבשלים בתנור עד חום זהוב.