קציצת הודו נמסה עם תבלין בצל צלוי
קציצת הודו להמס עם תבלין בצל בגריל עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 63 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 875 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמן זית, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכונים דומים: פטי להמיס עם סלט בצל כבוש, קציצת הודו נמסה, ו קציצת הודו נמסה.
הוראות
גריל חום גבוה. מחלקים את טורקיה הקרקע לתוך 4 המבורגרים שווים, מברשת עם שמן, ואת העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים. גריל במשך 3 עד 4 דקות לכל צד עבור doneness בינוני היטב (ההמבורגר ימשיך לבשל כאשר הניח בחזרה על הגריל בשלב הבא).
מניחים את הלחם על משטח שטוח. למעלה כל פרוסה עם פרוסת גבינה וכמה כפות של תבלין בצל בגריל.
מניחים המבורגר על גבי ולאחר מכן מעל ההמבורגר עם הנותרים 4 פרוסות לחם.
מברישים את החלק העליון של הלחם עם השמן ומניחים את ההמבורגרים בזהירות על הגריל, בצד משומן למטה, ולחץ מעט על הכריך עם מרית מתכת. גריל במשך 1 עד 2 דקות או עד חום זהוב, ואז מברשת את פרוסת הלחם העליונה עם שמן, להתהפך, לחץ על החלק העליון עם המרית ומבשלים עד שהצד הזה הוא חום זהוב והגבינה נמסה.
מברשת בצל משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל בכל צד במשך 3 עד 4 דקות או עד חרוך מעט ופשוט מבושל דרך.
להקציף יחד חומץ, חרדל, מלח, פלפל, טימין בקערה בינונית.
לטאטא ב 1/4 כוס שמן זית עד emulsified.
מוסיפים את הבצלים ומערבבים עד בשילוב.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש.