מוצרלן וקרוזה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שמן בוטנים, מוצרלה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מוצרלן וקרוזה, מוצרלן וקרוזה, ו מוצרלן בכרכרה: מוצרלן בקרוזה.
הוראות
1
מקציפים יחד את הביצים, החלב והפרמיגיאנו-רג ' יאנו בקערה בינונית עד שהם תערובת הומוגנית. מתבלים במלח, לפי הטעם, ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחלקים את המוצרלה בין 4 פרוסות מכיכר פולמן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
3
שים את פרוסות הלחם הנותרות על גבי המוצרלה ולחץ לסגירה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הוסף שמן בוטנים למחבת רחבה וגדולה עד שהוא בעומק של לפחות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד 350 מעלות צלזיוס.
7
לחפור כל כריך בקמח ולנער את עודף. טובלים כל כריך בנדיבות בתערובת הביצים / והגבינה. עבדו בקבוצות, עשו את התהליך הזה לכל כריך רגע לפני הטיגון, זה לא רעיון טוב לקמח ולטבול מבעוד מועד. אבטח כל כריך בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
8
שים את הכריך הראשון בשמן החם.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
הסר את קיסמים כדי להפוך ולהכניס את קיסמים בצד השני. כאשר כל כריך הוא נחמד וחום משני הצדדים, להסיר אותו מן השמן כתם אותו על מגבות נייר. שים אותו על מגש גיליון עם מתלה ושמור על חום בתנור שחומם מראש. חזור על תהליך זה עם כל אחד מהכריכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
חותכים את הכריכים באלכסון לרבעים, מסדרים על מגש הגשה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
במחבת מטגן קטנה לשלב את שמן הזית, שום ופלפל אדום כתוש. מבשלים על אש בינונית עד שהשום מזהיב וארומטי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
מוסיפים את מיץ הלימון והצלפים ומנערים לשילוב. מערבבים פנימה את החמאה ומתבלים במלח, לפי הטעם. זורקים פנימה את הפטרוזיליה ומגישים מיד.