קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

פשטידות סיר עוף

פשטידות סיר עוף
פשטידות סיר עוף עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עוף, שמן canolan, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו אחד עוף ראנץ סיר ואורז (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. מחלקים אותו ל 4 חלקים שווים, מכסים בניילון נצמד ומקררים מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
2
שים את חזה העוף בסיר בינוני לכסות עם 5 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים מלח, לפי הטעם. (שמור את הרגליים והירכיים לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
4
מבשלים עד העוף מבושל לחלוטין דרך, ברפרוף כל שומן שעולה על פני השטח, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
5
הסר עוף, ללוח חיתוך וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל להסיר את הבשר ואת הקוביות לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את מרק העוף בושל. (להפריש 1/2 כוס לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בסיר בינוני לחמם את שמן קנולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולהשמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד הבצל הם שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את הקמח, עופות תיבול, טימין ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לאט לאט לשפוך את שמורות 4 1/2 כוסות מרק עוף, לטאטא כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופותתיבול עופות
מלח ופלפלמלח ופלפל
מרק עוףמרק עוף
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים את העוף והאפונה, מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום. (שמור 2 כוסות לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
אפונהאפונה
9
מחלקים את התערובת הנותרת בין 4 (14-אונקיה) ramekins. (לחלופין, עוגת הסיר יכולה להתבצע במחבת פאי 1 (9 אינץ').)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
טופס פאיטופס פאי
סירסיר
10
מרדדים את חתיכות 4 בצק העוגה כדי סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
11
מברשת את הקצוות של ramekins עם חלב. מכסים כל ramekin עם חתיכת בצק ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
חותכים פורקן קיטור בחלק העליון של כל פיסת בצק מברשת עם חלב. מסדרים על תבנית אפייה ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
בצקבצק
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור