פשטידות סיר עוף עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 44 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 594 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עוף, שמן canolan, קרום עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, ו אחד עוף ראנץ סיר ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את קרום העוגה על פי הוראות החבילה. מחלקים אותו ל 4 חלקים שווים, מכסים בניילון נצמד ומקררים מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תנור
2
שים את חזה העוף בסיר בינוני לכסות עם 5 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים מלח, לפי הטעם. (שמור את הרגליים והירכיים לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
מלח
4
מבשלים עד העוף מבושל לחלוטין דרך, ברפרוף כל שומן שעולה על פני השטח, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
5
הסר עוף, ללוח חיתוך וכאשר מגניב מספיק כדי לטפל להסיר את הבשר ואת הקוביות לקוביות 1/2 אינץ'. שמור את מרק העוף בושל. (להפריש 1/2 כוס לשימוש אחר.)
מרכיבים שתצטרך
בשר
מרק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
בסיר בינוני לחמם את שמן קנולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, מלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עד הבצל הם שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את הקמח, עופות תיבול, טימין ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן. לאט לאט לשפוך את שמורות 4 1/2 כוסות מרק עוף, לטאטא כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול עופות
מלח ופלפל
מרק עוף
גזר
סלרי
בצל
קמח לכל מטרה
טימין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוסיפים את העוף והאפונה, מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום. (שמור 2 כוסות לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
אפונה
9
מחלקים את התערובת הנותרת בין 4 (14-אונקיה) ramekins. (לחלופין, עוגת הסיר יכולה להתבצע במחבת פאי 1 (9 אינץ').)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
טופס פאי
סיר
10
מרדדים את חתיכות 4 בצק העוגה כדי סיבובים עבים 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
גלול
11
מברשת את הקצוות של ramekins עם חלב. מכסים כל ramekin עם חתיכת בצק ולחץ על הקצוות כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
בצק
חלב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
חותכים פורקן קיטור בחלק העליון של כל פיסת בצק מברשת עם חלב. מסדרים על תבנית אפייה ואופים עד שהקרום הוא חום זהוב והמילוי מבעבע, כ 40 עד 45 דקות.