מוצרלה ממולא Portobellos
מוצרלה ממולא Portobellos עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום טריים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, ו Portobellos בגריל עם מתכון סלט מוצרלה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
לזרוק את portabellas בחומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, מלח אפור ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך כ -10 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
בעוד הפטריות מקררים לערבב יחד את פירורי הלחם, פרמזן, עשבי תיבול ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מניחים 1 פרוסה (2 אם הפטריות גדולות) של מוצרלה בצד חופן של כל פטריה. להפיץ את תערובת הלחם והעשב באופן שווה על פני הפטריות ולחזור לתנור לצלות במשך 5 עד 6 דקות או עד מוצרלה מותכת ואת הלחם ועשב ציפוי חום זהוב נחמד.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר וליהנות.