קושיבינוני
מוכן ב26 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מוצרלה ממולא Portobellos

מוצרלה ממולא Portobellos
מוצרלה ממולא Portobellos עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 259 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי בזיליקום טריים, פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, מוצרלה-Portobellos בגריל ממולא עם מרינדה בלסמית, ו Portobellos בגריל עם מתכון סלט מוצרלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לזרוק את portabellas בחומץ בלסמי, 1/4 כוס שמן זית, מלח אפור ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הפטריות על תבנית אפייה וצולים בתנור במשך כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד הפטריות מקררים לערבב יחד את פירורי הלחם, פרמזן, עשבי תיבול ואת הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6
מניחים 1 פרוסה (2 אם הפטריות גדולות) של מוצרלה בצד חופן של כל פטריה. להפיץ את תערובת הלחם והעשב באופן שווה על פני הפטריות ולחזור לתנור לצלות במשך 5 עד 6 דקות או עד מוצרלה מותכת ואת הלחם ועשב ציפוי חום זהוב נחמד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר וליהנות.