קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מוקפץ בקר ואספרגוס

מוקפץ בקר ואספרגוס
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, מוקפץ בקר ואספרגוס עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 509 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו מים, פרחי ברוקולי, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 62% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה ,בשר בקר מתובל צ'ילי ושום וברוקולי מוקפץ , ומוקפץ ירקות אסייתיים עם בקר טחון .

הוראות

1
פורסים בשר בקר לדק 3-in. רצועות. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את עמילן התירס, 2 כפות מים, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
במחבת גדולה או בווק, מקפיצים חצי מבשר הבקר ב-1 כף שמן עד שהוא כבר לא ורוד; להוציא מהמחבת ולשמור חם. חזור על הפעולה עם שאר בשר הבקר ו-1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מקפיצים את האספרגוס והכרובית בשמן הנותר במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
דַק-דַק-
4
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בקערה קטנה מערבבים את החמין, רוטב הסויה, הקטשופ, החומץ והמים שנותרו; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®