קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

מוקפץ בקר ואספרגוס

מוקפץ בקר ואספרגוס
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, מוקפץ בקר ואספרגוס עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 509 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו מים, פרחי ברוקולי, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 62% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה ,בשר בקר מתובל צ'ילי ושום וברוקולי מוקפץ , ומוקפץ ירקות אסייתיים עם בקר טחון .

הוראות

1
פורסים בשר בקר לדק 3-in. רצועות. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את עמילן התירס, 2 כפות מים, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
במחבת גדולה או בווק, מקפיצים חצי מבשר הבקר ב-1 כף שמן עד שהוא כבר לא ורוד; להוציא מהמחבת ולשמור חם. חזור על הפעולה עם שאר בשר הבקר ו-1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מקפיצים את האספרגוס והכרובית בשמן הנותר במשך 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בקערה קטנה מערבבים את החמין, רוטב הסויה, הקטשופ, החומץ והמים שנותרו; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

מרכיבים