מוקפץ בקר ואספרגוס
אם יש לך בערך 30 דקות לבלות במטבח, מוקפץ בקר ואספרגוס עשוי להיות מתכון מרהיב ללא גלוטן וללא חלב לנסות. תמורת 98 סנט למנה , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. בבמנה עיקרית זו יש 509 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. המתכון הזה משרת 6. גשו לסופר וקנו מים, פרחי ברוקולי, פלפל חריף ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 62% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: אספרגוס מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה ,בשר בקר מתובל צ'ילי ושום וברוקולי מוקפץ , ומוקפץ ירקות אסייתיים עם בקר טחון .
הוראות
פורסים בשר בקר לדק 3-in. רצועות. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את עמילן התירס, 2 כפות מים, מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; להוסיף את בשר הבקר. אוטמים את השקית והופכים למעיל.
במחבת גדולה או בווק, מקפיצים חצי מבשר הבקר ב-1 כף שמן עד שהוא כבר לא ורוד; להוציא מהמחבת ולשמור חם. חזור על הפעולה עם שאר בשר הבקר ו-1 כף שמן.
מקפיצים את האספרגוס והכרובית בשמן הנותר במשך 4 דקות.
מוסיפים פלפל אדום ובצל; מטגנים תוך כדי ערבוב במשך 2 דקות. מחזירים את בשר הבקר למחבת.
בקערה קטנה מערבבים את החמין, רוטב הסויה, הקטשופ, החומץ והמים שנותרו; להוסיף למחבת. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהם מתחממים.