מוקפץ מטוגן בוק צ'וי וחסה עם פטריות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. אם יש לך פטריות שיטאקה, shaoxing, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מערבבים מטוגן בוק צ'וי ופטריות, פטריות שיטאקה מוקפצות עם טופו ובוק צ'וי, ו מוקפץ בייבי בוק צ'וי עם פטריות שיטאקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 1 כוס מים רותחים פטריות שיטאקה בקערה; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים פטריות במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. לשטוף פטריות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר ולהשליך גבעולים; לחתוך כל כובע לרבעים. תניח בצד.
4
מערבבים רוטב סויה, יין וסוכר בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים סיר קטן מעל חום בינוני גבוה.
6
להוסיף 1 כפית שמן וג ' ינג ' ר למחבת; לטגן 30 שניות.