מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים
צנון מוקפץ גבינת עיזים Bruschettan הוא טבעוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם שן שום, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו גבינת עיזים-קסדיות רדיקיו, חבילות סופרסטה עם רדיקיו וגבינת עיזים, ו צנון, גבינת עיזים וסלט אגוזים. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם כף הנותרים של שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מוסיפים את הרדיקיו, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול בעיקר, כ -5 דקות.
מוסיפים את חומץ וסוכר חום ומערבבים לשלב. לבשל עד החומץ נספג, על 4 דקות. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא נבולה לחלוטין כהה בצבע, על 10 עד 12 דקות יותר.
הסר את המחבת מהחום. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.בעוד הרדיקיו מבשל, מניחים את גבינת העזים בקערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לרסק את הגבינה נגד הצדדים של הקערה עד שהוא מגיע חלק consistency.To מגישים, מורחים כמות שווה של גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. מחלקים את תערובת הרדיקיו באופן שווה על גבינת העז.
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.