קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות10
ציון בריאות57
מגזין

מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים

מוקפץ רדיקיו וברוסקטה גבינת עיזים
צנון מוקפץ גבינת עיזים Bruschettan הוא טבעוני מתאבנים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. אם יש לכם שן שום, שאלוט, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו גבינת עיזים-קסדיות רדיקיו, חבילות סופרסטה עם רדיקיו וגבינת עיזים, ו צנון, גבינת עיזים וסלט אגוזים. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם כף הנותרים של שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך אבל לא השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3
מוסיפים את הרדיקיו, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד נבול בעיקר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
4
מוסיפים את חומץ וסוכר חום ומערבבים לשלב. לבשל עד החומץ נספג, על 4 דקות. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד התערובת היא נבולה לחלוטין כהה בצבע, על 10 עד 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר את המחבת מהחום. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך; להפריש.בעוד הרדיקיו מבשל, מניחים את גבינת העזים בקערה בינונית. באמצעות מרית גומי, לרסק את הגבינה נגד הצדדים של הקערה עד שהוא מגיע חלק consistency.To מגישים, מורחים כמות שווה של גבינת עיזים על כל פרוסת לחם. מחלקים את תערובת הרדיקיו באופן שווה על גבינת העז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת עיזיםגבינת עיזים
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה ומגישים.