מוקפץ של כבש הויסין עם קשיו ואפונה שלג
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם יין אורז, קורנפלור, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עגל מוקפץ עם אפונה שלג ויורה אפונה שלג, תבשיל בקר הויסין עם אפוני שלג, ו חזיר Hoisin & שלג אפונה מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) עמילן תירס 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) יין אדום יבש 1 1 קילו קישואים, סיני חמש אבקת תבלינים או 1/2 כפית זרעי אניס או 1/2 כפית זרע שומר, חבול 1 1 אינץ חתיכת זנגביל קלוף טרי, טחון 1 שן שום, טחון 3 (חוֹרֶף) רוטב הויסין 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) טלה רך, גזוז שומן ורקמת חיבור, וחותכים 1/2 אינץ ' על ידי גושים 1 אינץ 1 קומץ תרמילי אפונה שלג, גזוז 1 ( חצילים) בצל אדום, חתוך לקוביות 1 אינץ 0 (יכול להיות או להרחיק) שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) חומץ אורז 2 (חוֹרֶף) יין אורז או 2 כפות יין לבן יבש 0 (יכול להיות או להרחיק) (צינור גדול) 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קשיו מלוחים, שבורים בערך 1 חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר) 6 לחמניות שומשום, מפוצלות 3 (חוֹרֶף) 2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ערמון מים, רבעים של פרוס